20

apr

JM Corporate Finance traint jonge mensen!

Naast de dagelijkse Corporate Finance werkzaamheden zoals het begeleiden van ondernemers bij koop-, verkoop- en financieringstrajecten verzorgt JM Corporate Finance ook regelmatig trainingen op het gebied van bedrijfsopvolging, bedrijfsoverdracht, due diligence, waarderen van ondernemingen en aanverwante onderwerpen.



Training Avans+


Het meest recente voorbeeld is de training bij Avans+ (Amsterdam en Breda) waar partner Jan van Wijngaarden diverse aspecten van bedrijfsovernames nader heeft mogen toelichten aan een groep van gemotiveerde jonge cursisten. Hierbij kan gedacht worden aan onderwerpen als waarderen in de praktijk van het MKB, het due diligence onderzoek, het onderhandelingsproces, maar ook onderwerpen als normaliseren en rationaliseren. Kortom de diversiteit van de dagelijkse taken van een Corporate Finance adviseur komen ook bij deze training tot uiting. Middels het gebruikmaken van casussen en stellingen en het bespreken van praktijkervaringen wordt een interactieve leeromgeving gecreëerd.



Citaat Jan van Wijngaarden: “Het is altijd weer leuk om jonge mensen te leren wat het betekent om een CF adviseur te zijn. Anekdotes en ervaringen over bedrijfsovernames zijn de krenten in de pap; dat waarderen cursisten altijd! Op deze wijze ontstaan discussies die ook je eigen parate kennis weer scherp zet.”



Citaat Piet de Keijzer (organisator Avans+ postbachelor opleiding accountancy MKB): “De combinatie theorie en praktijk is voor onze deelnemers, die aan het begin van hun carrière staan, van meerwaarde. Wij willen dan ook alleen docenten voor de groep die hun sporen in de praktijk hebben verdiend en een inspirerend verhaal kunnen vertellen. Voor ons is Jan van Wijngaarden voor de module Bedrijfswaardering dan ook een logische keuze.  Evaluaties met deelnemers bevestigen ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt en we hopen samen nog veel jonge mensen te helpen in hun ontwikkeling tot professional.”



Indien u vragen heeft over (het organiseren van) een training of indien u prijs stelt op een “in-company” training dan kunt u contact opnemen met JM Corporate Finance middels info@jmpartners.nl of 076-8870001. Tevens kan contact worden opgenomen met Avans+ middels info@avansplus.nl of 0900-1101010.

Meer nieuws

r1630251

Meeting in Amsterdam?

We maken net zo makkelijk een afspraak met u in Breda als in Amster...

Lees verder
jm logo groot

Goed voornemen voor 2016: De waarde van uw bedrijf optimaliseren.

Heeft u voor 2016 weer goede voornemens? Denk ook eens aan de waard...

Lees verder
afbeelding2

JM Corporate Finance begeleidt Jeroen van Nunen bij de overname van B&S Technology B.V.

Recentelijk is B&S Technology B.V. uit Tilburg overgenomen door Jer...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld