jmpartners bart en jan cut2

Over ons

JM Corporate Finance is opgericht in 2009 door Drs. Jan van Wijngaarden en gevestigd in Breda en Amsterdam. Sinds 2020 is Bart Koreman toegetreden als partner. Beiden bevlogen partners staan samen met een team van verschillende ervaren senior adviseurs voor u klaar. Dit team heeft een gedegen trackrecord én bij allen staat u als klant centraal! In de praktijk betekent dit dat wij elke situatie individueel bekijken, wat zorgt voor een op maat gemaakte, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. 

De kernwaarden van JM Corporate Finance

maatwerk & risicogericht
kwaliteit als primaire focus
groot netwerk van deskundigen
constructief & kritisch

Op heldere wijze begeleidt JM Corporate Finance overname transacties in alle branches van het bedrijfsleven. Zowel het MKB als internationale ondernemingen kunnen bij de ervaren experts terecht. Daarnaast werkt JM samen met diverse andere gerenommeerde Corporate Finance adviseurs. Tevens worden opdrachten uitgevoerd voor banken, informal investors, advocaten/curatoren en participatiemaatschappijen.

Ons team

Inmiddels zijn er 10 adviseurs aan de organisatie verbonden. Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen kan JM Corporate Finance trajecten multidisciplinair begeleiden. Dit maakt topadvisering mogelijk.

Maak kennis met ons team

Gewoon helder, met visie

Een heldere aanpak is typerend voor onze werkwijze, waarbij u van al onze adviseurs visie kunt verwachten.

Het groen en blauw uit onze huisstijl heeft een link met de natuur. Het uitzicht in onze spreekkamer is bijna een directe vertaling van onze kernwaarden: Eenduidig en krachtig bewaren wij de rust, zodat iedere transactie tot bloei kan komen. Of is het uw uitzicht na verkoop van uw bedrijf?

Meer over aandachtsgebieden

Persoonlijke relatie en maatwerk

Een goede persoonlijke relatie is de belangrijkste basis voor de kwaliteit van de advisering. Corporate Finance trajecten zijn immers intensief en veelal langdurig van aard, waarbij de financiële belangen aanzienlijk kunnen zijn. Dat emoties hierbij ook een belangrijke rol spelen is evident. Niet alleen kwantitatieve elementen zijn van belang, ook aan kwalitatieve aspecten dient gedurende het proces aandacht te worden besteed. JM Corporate Finance stelt per opdracht een team samen dat passend is, niet alleen gericht op de benodigde expertise, maar ook gericht op die belangrijke 'klik' met de cliënt.

In de samenwerking met JM Corporate Finance heeft u één aanspreekpunt en wordt toch een brede, concrete en 'tailor-made' advisering gewaarborgd die leidt tot optimale resultaten en 'win-win' situaties. JM adviseurs houden rekening met uw persoonlijke wensen en reserveren voldoende tijd voor de invulling hiervan.

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld