Heeft u alle gespecialiseerde kennis in huis om uw klant volledig van dienst te kunnen zijn bij een bedrijfsverkoop, fusie of bedrijfsaankoop?

Wanneer dit niet het geval is, doet u er goed aan om bij de meer complexe trajecten met een betrouwbare partner samen te werken. Met onze specialisten op het gebied van bedrijfsovername staan wij graag aan uw zijde bij de vraagstukken van uw klanten rondom dit onderwerp. Een samenwerking tussen onze organisatie en uw kantoor zorgt enerzijds voor een aanvulling van uw kennis en kunde op overnamegebied. Anderzijds maken wij dankbaar gebruik van uw sociale band met uw klant. Deze band zorgt voor kennis die vaak zeer waardevol blijkt te zijn bij het overnametraject.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers bij bedrijfsoverdrachten met daarbij een focus op het MKB. Naast gespecialiseerde adviseurs hebben wij ook een uitgebreid (internationaal) netwerk van deskundigen op financieel, fiscaal, juridisch en strategisch gebied. Wij zijn regisseur in alle fasen van het traject. Een persoonlijke benadering van iedere klant staat bij ons voorop.

U, als accountant/adviseur, kent uw klant en de branche waarin deze actief is vaak al jarenlang. Naast een professionele samenwerking, heeft u ook een sociale band opgebouwd. Deze band kunt u perfect blijven behouden in de samenwerking met ons want u blijft uiteraard betrokken bij de bedrijfsoverdracht. Bijvoorbeeld bij het opstellen en onderbouwen van de bedrijfsprognoses.

We werken als één team samen om het proces zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Alle noodzakelijke kennis, ervaring, sociale binding en branche-expertise is dan aanwezig om de werkzaamheden tot een succes te maken.

We kunnen elkaar van dienst zijn bij diverse zaken, waaronder:

 • verkoopbegeleiding / onderhandelingen.
 • koopbegeleiding / Management Buy Out of Management Buy In.
 • opvolging binnen de familie.
 • aanvraag (transactie) financiering.
 • due diligence.
 • verkoopklaar maken.
 • mediation.

Door middel van deze gezamenlijke aanpak heeft u minder risico’s en een grotere kans op een tevreden klant. U behoudt de klankbordfunctie van accountant/adviseur, maar we verdelen de werkzaamheden op de meest optimale manier waardoor we samen maatwerk kunnen leveren.

  

Het combineren van onze krachten vormt de sleutel naar ons gezamenlijke succes (win/win). Wilt u hierover eens van gedachten wisselen? Of is er binnen uw kantoor behoefte aan een opfriscursus rondom dit onderwerp? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij ontmoeten u graag. Of klik hier om direct een afspraak in te plannen.

Wanneer u ons volgt via LinkedIn blijft u steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op overnamegebied.

Bel mij terug

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie?
Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.

Telefoonnummer achterlaten
Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Zij vertrouwen op JM Partners
 • Govers Koeltechniek
 • Juniorcare
 • Tympro hearing protection
 • Drumarkon
 • Van Hooijdonk