Een goed voorbereide financieringsaanvraag bespoedigt vaak het overnameproces en geeft bij lastige financieringen ruimte voor enige creativiteit.
Complexe financieringen

Het is de JM Corporate Finance filosofie dat bij koop- en verkooptrajecten het aspect van financiering vroegtijdig dient te worden behandeld teneinde verrassingen en vertragingen in een latere fase van een bedrijfsovername zoveel als mogelijk te vermijden. In de praktijk blijkt tevens dat op deze wijze creatieve financieringsoplossingen kunnen worden bedacht die een moeilijke financiering dan toch mogelijk maakt. Partijen hebben dan meer tijd en kunnen hun netwerk inschakelen om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Financieringsaanvraag

JM Corporate Finance bereidt altijd een gedegen financieringsaanvraag voor welke is gericht op het verschaffen van een volledig overzicht van benodigde informatie voor de betreffende financiers. Een dergelijk voorbereide aanvraag bespoedigt in vele gevallen het proces en maakt de slagingskans groter. Mocht de financiering toch nog niet helemaal rond kunnen komen dan heeft JM Corporate Finance de beschikking over een zeer uitgebreid landelijk en internationaal netwerk van andere kapitaalverschaffers zoals informal investor groepen en/of private equity partijen. Bij diverse fondsen en participatiemaatschappijen heeft JM toegang tot de direct ter zake deskundigen en contactpersonen.

Een financieringsaanvraag doen?

Wenst u meer informatie over de financiering van een eventuele koop/verkoop, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@jmpartners.nl of via het telefoonnummer 076 – 887 00 01. Wij staan u graag te woord.

Zij vertrouwen op JM Partners
  • De Visser Aannemingsbedrijf
  • Easy Way
  • Henra
  • Aannemingsbedrijf De Wit Drunen
  • Total Concept