Nieuwe collega gezocht

Vacature M&A adviseur (senior/medior)

Ben jij onze nieuwe collega?

Gezien het vele werk en de verdere groei van onze organisatie zijn we hard op zoek naar ambitieuze nieuwe collega’s!

M&A adviseur (senior/medior)

 Belangrijkste kenmerken kandidaat:

  • Meer dan 5 jaar ervaring in M&A, Corporate Finance en/of Accountancy
  • WO/HBO-denkniveau op het gebied van M&A, Accountancy of Finance
  • Senior / Medior werkniveau
  • Fulltime beschikbaar
  • Commercieel netwerk (pré)

 

Wil jij ondernemers helpen bij het kopen of verkopen van een onderneming?

Voor onze vestiging in Breda zoeken wij een enthousiaste en ervaren M&A adviseur die zijn of haar reeds opgedane skills in fusie- en overnametrajecten wil inzetten voor onze klanten.

 

Ook kandidaten die veel Accountancy ervaring hebben en interesse hebben om zich verder te ontwikkelen op het gebied van bedrijfsovernames nodigen wij uit om te solliciteren.

 

JM Corporate Finance is een dynamisch bedrijf met klanten variërend uit het MKB, grootbedrijf en internationale ondernemingen. Een persoonlijke en pragmatische aanpak is één van onze Unique Selling Points. Meer informatie over JM Corporate Finance is te vinden op www.jmcorporatefinance.nl

 

Wat ga je doen?

Als M&A adviseur begeleidt jij ondernemers bij de uitvoering van fusie- en overnametrajecten. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de begeleiding van het gehele traject; van de voorbereidingen (waardering, informatiememorandum) en het zoeken naar en benaderen van potentiële kandidaat kopers (long list / short list) tot en met de onderhandelingen en de procesbewaking tot de uiteindelijke deal signing. Uiteraard werk je in dit verband altijd in een breder team en heb je direct contact met de opdrachtgever.

 

Heb je wel veel werkervaring in de Accountancy, maar nog niet in de M&A-wereld? Onder leiding van een ervaren collega wordt je ingewerkt in de wereld van bedrijfsovernames, met als doel dat je op (korte) termijn zelfstandig een overnametraject kunt begeleiden.

 

Onderdeel van de werkzaamheden betreft tevens het uitvoeren en benutten van commerciële kansen! Het hebben van een commercieel netwerk is een pré.

 

Herken je jezelf in ons profiel?

Ieder vraagstuk is uniek, waardoor geen dag hetzelfde is. Dit vraagt wel van je dat je continu moet kunnen schakelen. Initiatief nemen en meedenken wordt zeer gewaardeerd en dit verwachten we zelfs van je. Bovendien voel je je verantwoordelijk voor je klanten en wil je alleen het beste voor hen bereiken. Je bent dan ook een belangrijke sparringpartner voor de ondernemer!

 

Je bent op je plek binnen een informele, maar no nonsens omgeving. Collega’s en klanten werken graag met je samen. Je bent bereid om je 100% in te zetten voor de groei van ons bedrijf en je eigen professionele ontwikkeling.

Wat bieden wij?

  • Een passend salaris gebaseerd op je werkervaring
  • 29 vakantiedagen (op basis van een fulltime werkweek)
  • De mogelijkheid om jouw vakkennis up-to-date te houden en je werkervaring uit te breiden
  • Een leuke club collega’s die informeel met elkaar omgaan
  • Regelmatig een personeelsactiviteit of borrel!

 

Wil jij eens vrijblijvend kennismaken of heb jij concrete interesse om ons ambitieuze team te versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief op naar Jan van Wijngaarden (jvw@jmpartners.nl) en kom snel eens langs voor een kop koffie!

 

 

 

Collega's van Nieuwe collega gezocht

Jorn de Brouwer
Corporate Finance adviseur
Bekijk profiel
Nieuwe collega gezocht
Vacature Stagiair / Werkstudent Corporate Finance
Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld