Opgegroeid in een ondernemersgezin kent Victor als geen ander het reilen en zeilen binnen ondernemingen. Met ruim 8 jaar ervaring als overnameadviseur is hij per juli 2021 in dienst getreden bij JM Corporate Finance. Victor heeft in 2012 een Master Finance aan Tilburg University behaald en is na een Master Business Valuation aan TIAS Business School in 2017 als Register Valuator ingeschreven bij het NIRV.

“Van jongs af aan heb ik ervaren welke ondernemersvraagstukken er aan de keukentafel worden besproken. Van dagelijkse praktijk tot langere termijn strategie. Een combinatie van mensen en cijfers, ideeën en acties. Niet altijd gemakkelijk, wel leuk en uitdagend. En dat plezier en die uitdaging is precies datgene wat ik ervaar in mijn werk als overnameadviseur.
Ik sta ondernemers graag bij met direct contact, waarbij u goed op de hoogte blijft van onze werkzaamheden als adviseur. Daarnaast houd ik van realistisch advies, echter wel optimaal oog hebbend voor uw belangen. Vanaf het eerste gesprek, tot aan de handtekening bij de notaris.

Bijzonder vind ik de parallellen tussen een overnametraject en een wielerkoers. Een lange intensieve rit, waarbij een goede voorbereiding telt om op het juiste moment te kunnen pieken. Zelf stap ik wekelijks met vrienden op de racefiets voor een ronde ‘groot Breda’, om in de zomer de Ventoux of Alpe d’Huez aan te vallen. Sporten is voor mij de ideale manier om de kop fris te houden. De energie die het kost krijg je dubbel en dwars terug.”

Collega's van Victor

Nini Knapen
Communicatie & marketing
Bekijk profiel
Nieuwe collega gezocht
Vacature Stagiair / Werkstudent marketing
Bekijk profiel
Nick van der Zande
Senior Corporate Finance adviseur
Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld