Veertig procent van de ondernemers maakt zich zorgen over zijn pensioen. Toch geeft een op de drie ondernemers pensioen geen prioriteit. Vooral oudere ondernemers en eigenaren van kleinere bedrijven zijn niet of nauwelijks met het onderwerp bezig. Ze hebben geen doordacht plan klaarliggen voor hun pensioen, hebben ook geen idee van de waarde van hun bedrijf. Maar als het bedrijf je oudedagsvoorziening is, dan is het nu tijd voor actie. Laat snel een waardebepaling doen en bouw stapsgewijs (verder) aan een waardevol bedrijf, creëer waarde!

Je als ondernemer voorbereiden op je oudedagsvoorziening, wordt vaak als “zwaar” ervaren om hier op een zorgvuldige invulling aan te geven. Vaak is (al dan niet bij een pensioeninstelling) wel een som spaargeld opgebouwd. En daarnaast zien veel ondernemers hun zaak als pensioen. Echter in de meeste gevallen heeft men geen idee wat de precieze waarde is van het bedrijf, deze wordt pas concreet bij de verkoop van de onderneming. En als dan blijkt dat de waarde te rooskleurig is ingeschat, is het te laat om in actie te komen. Begin dus op tijd!

Maak eens een afspraak met ons om over de waardebepaling van uw bedrijf te praten. Wij helpen u graag om op tijd te beginnen.

Neem hier direct contact met ons op.

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!