Delta Rent is met ingang van 29 maart overgenomen door Abird. Delta Rent is actief in de industriële verhuur en in het bijzonder de petrochemie. Abird - onderdeel van Boels Rental - is gespecialiseerd in verhuur, verkoop en onderhoud van industrieel gereedschap, hef- en hijsmiddelen en lucht-, licht- en stroomvoorziening. De samenvoeging van Abird en Delta Rent zorgt naast een enorme hoeveelheid kennis en ervaring voor een verbreding van de verhuurvloot, hetgeen resulteert in één sterke partij.

 

 

 

 

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, modulaire huisvesting en event equipment. Het bedrijf is actief in 17 Europese landen en heeft meer dan 400 vestigingen.

JM Corporate Finance heeft, tezamen met KIBO Accountants, het traject voor Delta Rent als adviseur van verkoper van het begin tot en met de closing begeleid. Ofwel het opstellen van een informatiememorandum, de waardering van de onderneming, het voeren van de onderhandelingen en het organiseren van diverse contracten.

Jan de Graaff, directeur van Delta Rent, over de overname: “Om de continuïteit en toekomstige groei te waarborgen en onze marktpositie nog verder uit te bouwen gaan we samen verder met Boels”.

Naast Delta Rent heeft Boels tevens twee andere verhuurbedrijven overgenomen. Pierre Boels, directeur van Boels, over deze overnames: “Ze versterken ons bij de strategie om onze klanten één breed loket aan te bieden. Dankzij het one-stop-shopping principe dat we nastreven kunnen we onze klanten optimaal bedienen, wat ons een belangrijke voorsprong geeft in de markt.”

Jan van Wijngaarden, partner van JM Corporate Finance: “Een enerverend CF traject waarbij een strategische partij (Boels) middels de overname van Delta Rent en recent ook Abird de poorten opent naar de industriële sector.”

Er is een maatwerk deal bereikt waarbij beide partijen tevreden kunnen zijn.

Wilt u eens samen met ons van gedachten wisselen over een overname, fusie of bedrijfsoverdracht?

Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons via:

JM Corporate Finance

Jan van Wijngaarden, partner

jvw@jmpartners.nl

info@jmpartners.nl

06 – 53 22 94 96 of 076 – 887 00 01

www.jmcorporatefinance.nl

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!