Al moet je het als ondernemer helemaal zelf doen, je bent niet alleen op de wereld. De Bredase Business Coaches stellen niet alleen hun kennis en ervaring ter beschikking. In de loop der jaren hebben zij een enorm relatienetwerk opgebouwd dat zij graag met je delen. Zo kunnen zij je snel met de juiste mensen en instanties in contact brengen.

Vanuit deze gedachte werd een workshop geïnitieerd en georganiseerd door Business Coach Breda, vertegenwoordigd door Farid Darkaoui, tezamen met de Corporate Finance specialisten van JM Corporate Finance uit Breda.

Op donderdagavond 22 juni vond bij de Incubator in Breda een zeer praktijkgerichte workshop plaats, waar de deelnemers inzicht werd gegeven over de vele aspecten rondom een bedrijfsoverdracht.

Reacties van de deelnemers
Een interactieve workshop was samengesteld waar alle tijd en ruimte was voor vragen en eigen casuïstiek. Hieronder een greep uit de reacties van de deelnemers;

  • "Interessante cases!"
  • "Veel overeenkomsten met eigen zaak!"
  • "Veel bruikbare praktijkvoorbeelden!"
  • "Veel expertise en kennis bij de spreker!"

Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dat deze workshop/samenwerking een succes was. Wij hopen in de nabije toekomst voor de startende doelgroep meer workshops te kunnen organiseren i.s.m. Business Coach Breda. Via onze website zullen wij u hiervan op de hoogte houden.

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!