Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je het jaar 2020 net zo succesvol beginnen als wij? Solliciteer dan direct op onze vacature!

Wij zijn

JM Corporate Finance is een groeiende organisatie gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdrachten. Onze klant staat voorop en voorzien we van een eerlijk en deskundig advies. Binnen ons kantoor wordt hard gewerkt, maar verliezen we de goede sfeer niet uit het oog! Regelmatig staat er een leuke activiteit op de planning, zowel werk gerelateerd als informeel.

Wij zoeken

Als secretaresse+ binnen JM heb je een erg afwisselend pakket aan werkzaamheden. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de interne organisatie en je bent het visitekaartje van ons bedrijf. Denk hierbij aan de postverwerking, telefoontjes beantwoorden, klanten ontvangen, archiveren, het bijhouden van ons info-mailadres en licht administratieve taken. Daarnaast ondersteun je onze adviseurs met allerhande zaken zoals het opvragen van documenten, afspraken inplannen en bieden we je de mogelijkheid deze werkzaamheden uit te breiden als blijkt dat je interesse hier naar uit gaat.

Verder houd je onze website up-to-date en beheer je de Facebook en LinkedIn pagina’s van JM Corporate Finance en bereid je beurzen/workshops voor. Ervaring op commercieel gebied is geen must, we begeleiden je graag in je ontwikkeling op dit gebied!

Ben jij?

Als secretaresse+ beschik je over MBO denkniveau en je bent beschikbaar voor 24-32 uur.
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ervaring met het MS/Officepakket is natuurlijk een must. Maar het belangrijkste: Je bent nieuwsgierig,  leergierig, breed geïnteresseerd, zeer collegiaal en draagt bij aan een goede werksfeer!

Wij bieden

JM Corporate Finance biedt een prettige werkomgeving en een goede sfeer binnen het team (regelmatige borrels/uitjes). Je komt te werken binnen een bedrijf waar je proactieve houding zeer wordt gewaardeerd en het meedenken over de groei van de organisatie wordt op prijs gesteld. Je salaris is marktconform en afhankelijk van je werkervaring.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar yv@jmpartners.nl. Indien je vragen hebt over deze vacature, dan kun je via telefoonnummer 076 – 88 70 001 contact opnemen met Yvette Antens of Bart Koreman. We beantwoorden graag jouw vragen.

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!