18

okt

Gezocht: Financieel Adviseur met interesse voor bedrijfsoverdracht

Sluit jij straks topdeals voor je klanten?


Voor onze vestiging in Breda zoeken wij een enthousiast talent met sterke analytische vaardigheden. Een Financieel Adviseur die zijn skills wil uitbreiden naar het gebied van bedrijfsoverdracht en financiering.


 


Spreekt de functie je aan?


Je wordt onder leiding van een ervaren collega ingewerkt in de wereld van bedrijfsovernames. Denk hierbij aan het uitvoeren van een waardering, advisering op het gebied van strategie, het aanvragen van financieringen en uiteraard de gehele begeleiding van een bedrijfsoverdracht. Het doel is dat je uiteindelijk zelfstandig een overnametraject kunt begeleiden.


 


Herken je jezelf in ons profiel?


Je beschikt over een gedegen basiskennis en ervaring als Financieel Adviseur. Jouw eventuele accountancy achtergrond komt hier perfect van pas. Daarnaast ben je bereid je 100% in te zetten voor de groei van het bedrijf en je eigen professionele ontwikkeling. Ieder vraagstuk is uniek, waardoor je continu moet kunnen schakelen. Initiatief nemen en meedenken wordt zeer gewaardeerd en verwachten we zelfs van je. Daarnaast voel je je verantwoordelijk voor je klanten, je wilt alleen het beste voor hen.Je bent op je plek binnen een no nonsens omgeving, waarin je werkt aan uitdagende projecten. Collega’s en klanten werken graag met je samen. Je bent flexibel, makkelijk in omgang en hebt een kritische, analytische blik.  Wat bieden wij?


JM Corporate Finance, gevestigd in Breda en Amsterdam, is een ervaren dynamisch bedrijf met klanten variërend uit het MKB, grootbedrijf en internationale ondernemingen. Een persoonlijke aanpak is één van onze Unique Selling Points.


 


Wij bieden jou natuurlijk een marktconform salaris gebaseerd op je werkervaring en 29 vakantiedagen (op basis van een fulltime werkweek). Je ontvangt een laptop en telefoon van de zaak. Daarnaast krijg je de mogelijkheid jouw vakkennis up-to-date te houden en werkervaring uit te breiden.Hebben we je aandacht?


Ben je geïnspireerd en enthousiast geraakt door de vacature? Dan pas jij wellicht perfect in ons team! Stuur je motivatie en je CV naar info@jmpartners.nl, zodat we met elkaar in contact kunnen komen. Wil je graag meer informatie over de functie, bel dan met de heer Jan van Wijngaarden via 076 - 8870 001 of stuur een email naar: jvw@jmpartners.nl. Hij beantwoordt graag al je vragen.


 

Meer nieuws

jm-logo-groot.png

Bedrijfsoverdracht; zoek een vertrouwenspersoon!

In de markt zien we dat ondernemers weer meer vertrouwen hebben in ...

Lees verder
jm-logo-groot.png

Checklist: hoe ziet u de bedrijfsoverdracht?

Een bedrijfsoverdracht is een uitgebreid en soms complex proces. Da...

Lees verder
jm-logo-groot.png

Business Dagen West-Brabant

Op 28 en 29 november 2018 vinden de eerste Business Dagen West-Brab...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Jan van Wijngaarden

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld