20

okt

Grote opkomst bij het inspirerende Seminar "Bedrijfsopvolging en Bedrijfsoverdracht".

Na het succes van vorig jaar, organiseerden JM Corporate Finance en Blue Legal Advocaten uit Breda ook dit jaar weer een seminar op woensdag 11 oktober. Deze keer met het onderwerp Bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdracht; Tijdige voorbereiding loont”!



In een prachtige, geheel in een nieuw jasje gestoken Princenzaal van het Princeville hotel in Breda, mochten wij bijna 100 gasten verwelkomen. Gasten die afkomstig waren uit het netwerk van beide organisaties en die graag op een snelle, doeltreffende en inspirerende wijze meer wilden weten over wat er komt kijken bij een bedrijfsopvolging en/of bedrijfsoverdracht. Nog lang na het eindigen van het officiële gedeelte werd er onder het genot van een drankje en hapje nagepraat over deze onderwerpen.



Jan van Wijngaarden, partner bij JM Corporate Finance en Bart Koreman, senior adviseur openden de dag met een warm welkom en een presentatie over de waardering van een onderneming. Daarna volgden de adviseurs van Blue Legal over juridische valkuilen en governance, Wielendeleeuw over financieringstrends en Marree en van Uunen over de fiscale (on)mogelijkheden van bedrijfsoverdracht.


Tussendoor werd iedereen nog verrast en voorbereid op de toekomst door een Wake-up Call door trendwatcher Jan-Henk Bouman. Met een unieke presentatie gaf hij aan wat er ons te wachten staat in de nabije toekomst. Door digitalisering en robotisering zullen alle branches worden beïnvloed en daardoor ook de “waardering” van elke onderneming. De “timing” en voorbereiding van elke bedrijfsoverdracht zijn derhalve cruciaal!



Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dat dit seminar een groot succes was. Wij zullen hier dan ook zeker een vervolg aan geven. Via onze website www.jmcorporatefinance.nl en onze nieuwsbrief zullen wij u hiervan op de hoogte houden.



Mocht u interesse hebben in de hand-out van de presentaties van deze dag, dan kunt u ons daar een berichtje over sturen.



JM Corporate Finance


Heusing 12, Breda


info@jmpartners.nl


www.jmcorporatefinance.nl


076 - 8870001

Meer nieuws

6.uitbreidingteam

Uitbreiding team JM Corporate Finance

Het team van JM Corporate Finance is sinds kort uitgebreid met een ...

Lees verder
1.dewakeupcallnieuwsjmpartners

Ondernemers; ‘WAKE-UP’!

Versnel het groeipad door strategische keuzes te maken.

Lees verder
issuemagazineinterview

Interview ISSUE Magazine

Weer een leuk intervieuw in het ISSUE Magazine met onze collega's J...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld