JM Corporate Finance heeft enige tijd geleden Kees van Hooijdonk mogen begeleiden bij de verkoop van Van Hooijdonk Autobedrijf aan Stijn en Bouke Rüttchen. Onlangs is de herfsteditie van het Issue Magazine uitgebracht en hierin staat een mooi interview met betrokken partijen over het verloop van het overnameproces.

Het was een bijzonder traject dat twee bekende families uit regio Breda bij elkaar heeft gebracht. De “familiaire” omstandigheden waren bij deze overname van groot belang. Na bijna 70 jaar werd door de familie Van Hooijdonk afscheid genomen van hun bedrijf. Door rekening te houden met de diverse wensen en emoties is het proces naar ieders tevredenheid verlopen. Stijn en Bouke Rüttchen, eigenaren van Rugee Automotive, kunnen door de overname van Van Hooijdonk Autobedrijf spreken van een zeer waardevolle uitbreiding van hun producten en diensten.

Voor het volledige interview klikt u hier.

Wilt u ook eens samen met ons van gedachten wisselen over een overname, fusie of bedrijfsoverdracht? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op via:

JM Corporate Finance B.V.

Jan van Wijngaarden, partner

jvw@jmpartners.nl

06 – 53 22 94 96

Bart Koreman, senior adviseur

bk@jmpartners.nl

06 – 55 718 515

www.jmcorporatefinance.nl

info@jmpartners.nl

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!