Uit onderzoek van MenA.nl blijkt dat de voornaam Jan de meest voorkomende naam voor een dealmaker is. Laat dat nou net de voornaam zijn van onze JM Corporate Finance partner; de heer Jan van Wijngaarden.

Naast de naam Jan, komen bij “de heren” de namen Paul en Pieter het meeste voor bij dealmakers. Niet alleen staat Jan op nummer 1 als dealmaker naam, maar deze naam eindigt ook op nummer 2 in de algemene voornamen database in Nederland. Op nummer 1 staat Johannes maar het zou zomaar kunnen dat veel formele Johannessen informeel de naam Jan dragen. Waardoor de kans om Jan te treffen als dealmaker alleen maar toeneemt!

De voornaam van onze senior adviseur Bart Koreman, eindigt op plaats 8, ook niet geheel onverdienstelijk. Net als de voornaam van 1 van onze andere senior adviseurs Rob Wijlaars, die plaats 25 inneemt.

Bij “de vrouwen” zijn het Sophie en Anne die de lijst aanvoeren van hoogst genoteerde vrouwennamen in de M&A voornamen top 50. Sophie staat op plaats 33 en Anne op plaats 45.

Goed dus om te weten dat u bij ons kantoor naast vertrouwde gezichten ook vertrouwde namen zult tegenkomen als u op zoek bent naar specialisten in corporate finance.

Wilt u ons team eens beter leren kennen? Klik hier voor een directe verwijzing naar onze site en ons team.

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!