JM Corporate Finance gaat voor u aan de slag als matchmaker!

Veel geplande koop- en verkooptrajecten zijn door de corona crisis tijdelijk “on hold” gezet. Hoewel een aantal investeerders op dit moment wellicht hun knopen tellen, is nog steeds een groot aantal partijen geïnteresseerd in nieuwe proposities. Zij beschikken nog steeds over voldoende kapitaal, kennis en een (internationaal) netwerk. Een kapitaalinjectie van een derde (in welke vorm dan ook) vergroot ook uw kansen bij de bank. 

Het juiste moment

Naar verwachting zal het koopmomentum voor deze partijen in de zomer liggen, omdat er dan iets meer zicht op het verloop van de crisis zal zijn. Het is nu dus het juiste moment om u voor te bereiden en te laten informeren naar de mogelijkheden zodat u startklaar bent wanneer een kans zich voordoet.

JM Corporate Finance

Wilt u als ondernemer uw bedrijf op korte termijn verkopen, financieel versterken, heeft u een cash probleem of bent u op zoek naar een passende match? Neem dan contact op met de adviseurs van JM Corporate Finance. Op alle fronten kunnen zij u ondersteunen!

JM Corporate Finance B.V.

Jan van Wijngaarden, partner

jvw@jmpartners.nl

06 - 53 229 496

Bart Koreman, senior adviseur

bk@jmpartners.nl

06 - 55 718 515

www.jmpartners.nl

info@jmpartners.nl

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!