Het afgelopen halfjaar heeft JM Corporate Finance Marcel Batenburg begeleid bij de overname van Kvik Breda. Kvik is een wereldwijde franchiseketen met inmiddels meer dan 145 vestigingen dat trendy keukens, badkamermeubels en garderobekasten aanbiedt in een hedendaags Deens design.

Bart Koreman, senior adviseur bij JM Corporate Finance: “Het Management Buy In traject was een zeer divers traject waarbij vele aspecten van Corporate Finance aan bod zijn gekomen zoals waarderen, financieren, onderhandelen, uitvoeren van een due diligence onderzoek, sparren met de ondernemer en fiscale & juridische vraagstukken. Met trots kunnen wij melden dat dit traject met succes is afgerond!”

Marcel Batenburg, franchisenemer Kvik Breda: “Door de deskundige, professionele en vooral informele werkwijze van JM Corporate Finance ben ik volledig ontzorgt in deze complexe overname deal.”

Vóór de overname is Marcel werkzaam geweest als operationeel manager voor diverse (groot) detailhandelszaken. Met de overname van Kvik Breda heeft hij een logische vervolgstap gezet met het ondernemerschap. Wij wensen Marcel veel succes bij deze nieuwe uitdaging!

 

Team Kvik Breda (Marcel als 5e persoon staand vanaf links)

Jan van Wijngaarden, partner bij JM Corporate Finance: “Dit traject geeft wederom aan dat JM Corporate Finance ervaring heeft met een grote diversiteit aan opdrachten zowel als adviseur aan de verkoop - als inkoopkant, variërend van detailhandel, productiebedrijven tot ‘online / high tech / media’ ondernemingen. Onze kennis en kunde zijn beschikbaar voor onze klanten”.

Wilt u eens samen met ons van gedachten wisselen over een overname, fusie of bedrijfsoverdracht?

Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op via:

JM Corporate Finance begeleidt Marcel Batenburg bij aankoop van Kvik Breda

JM Corporate Finance

Jan van Wijngaarden, partner                                  

jvw@jmpartners.nl                                                 

06 – 53 22 94 96                                                   

Bart Koreman, senior adviseur

bk@jmpartners.nl

06 – 55 718 515

www.jmcorporatefinance.nl

info@jmpartners.nl

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!