Ben jij op zoek of weet je iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en wil je het jaar 2018 net zo succesvol beginnen als wij? Solliciteer dan nu bij JM Corporate Finance. JM Corporate Finance is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten en gevestigd in Breda.

 


Over JM Corporate Finance
JM Corporate Finance  (http://www.jmcorporatefinance.nl/) is specialist op het gebied van corporate finance en financiële advisering. Wij staan opdrachtgevers bij op het gebied van strategie, beheersing bedrijfsprocessen, administratieve ondersteuning, financieringen, winstverbetering etc. Onze cliënten variëren van MKB tot grootbedrijf en internationale ondernemingen. Wij leven volgens de filosofie ‘’de klant staat centraal’’. In de praktijk betekent dit dat wij elke situatie individueel bekijken wat zorgt voor een op maat gemaakte, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Binnen ons kantoor wordt hard gewerkt, maar zorgen we er ook voor dat de sfeer goed is. We zijn met ongeveer 10 collega’s en organiseren regelmatig teamuitjes.

 

Jouw rol
Als commercieel medewerk(st)er ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de externe communicatie van JM Corporate Finance. Via nieuwsberichten die jij schrijft, houden wij ons netwerk op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van corporate finance. Naast onze website zijn wij ook actief op LinkedIn. Je coördineert verder alle activiteiten op commercieel vlak, waaronder;

 

  • Contacten onderhouden en aandragen nieuwe ideeën
  • Organiseren en begeleiden van workshops en seminars
  • Website beheer
  • Nieuwsbrieven opstellen en verspreiden via een online medium
  • Bijhouden van onze relatielijst
  • Linkbuilding
  • Opstellen brochures

 

Eisen
Als commercieel medewerk(st)er heb je een MBO+, HBO opleiding in een commerciële richting succesvol afgerond. Je hebt al enige jaren werkervaring opgedaan in deze richting en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent nieuwsgierig en hebt een brede interesse. Je zult ook naar buiten treden als ons visitekaartje, dus representativiteit is belangrijk. Je bent leergierig en collegiaal ingesteld. Je bent 8-10 uur per week beschikbaar.

 

Interesse?
Stuur je CV en motivatie door naar jvw@jmpartners.nl, indien je nog vragen heeft over deze vacature, kunt u via telefoonnumer 076 – 88 70 001 contact opnemen met de heer Jan van Wijngaarden.

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!