De zomereditie van onze nieuwsbrief is uitgebracht. Vol met informatie over onze activiteiten en projecten van het afgelopen half jaar!

 

De uitbraak van het coronavirus zorgde ook binnen JM Corporate Finance voor onzekerheid. Blijft iedereen gezond, lopen de projecten wel door, gaat het met het inwerken van onze nieuwe collega's alles naar wens, hoe verlopen de "online" meetings? Gelukkig kunnen we met volle overtuiging zeggen dat we de onrust goed doorstaan hebben. Dankzij de inzet van onze klanten en medewerkers kijken we terug op een roerige maar ook productieve periode. We willen hen dan ook bedanken voor het nooit aflatende vertrouwen in JM Corporate Finance.

 

Onze medewerkers wisselen elkaar komende tijd af en genieten van hun welverdiende vakanties. Zo staat er nog steeds altijd iemand voor u klaar in de vakantieperiode! Wij wensen u ook een prettige zomer!

 

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Contactgegevens

JM Corporate Finance B.V.

Jan van Wijngaarden, partner

jvw@jmpartners.nl

06 - 53 229 496

 

Bart Koreman, senior adviseur

bk@jmpartners.nl

06 - 55 718 515

 

www.jmpartners.nl

info@jmpartners.nl

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!