Bedrijfsovername Roosendaal

Op zoek naar deskundig advies op het gebied van bedrijfsovernames in de regio Roosendaal? JM Partners staat voor u klaar! Wij van JM Partners weten alles over de tijdrovende, complexe processen op het gebied van bedrijfsovernames in Roosendaal. We hebben hier dan ook veel ervaring in. Onze adviseurs beschikken over veel kennis en expertise, waardoor wij u perfect kunnen ondersteunen op het gebied van bedrijfsovernames.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Een bedrijf in Roosendaal overnemen

Een bedrijfsovername is een proces wat u niet mag onderschatten. Er komen namelijk erg veel zaken bij kijken, zaken waar wij u de benodigde begeleiding in kunnen bieden. In het kort:

  • Uitgebreide risicoanalyse door Due Diligence;
  • Waardebepaling van het beoogde bedrijf;
  • Advies over overnamestructuur;
  • Assistentie bij (contract)onderhandelingen.

JM Partners heeft veel ervaring met de bovengenoemde zaken, waardoor wij u perfect kunnen helpen met onze kennis en expertise. Ondersteuning door JM Partners begint bij het voortraject en stopt pas na de complete afhandeling. Kortom, wij ondersteunen u in dit complexe proces van het begin tot het einde!

Bedrijfsverkoop Roosendaal
Wilt u uw bedrijf juist verkopen in regio Roosendaal? Ook dan staat JM Partners voor u klaar. Wij leren uw bedrijf graag beter kennen, zodat wij punten van verbetering kunnen aanbrengen om waardevermeerdering van uw bedrijf te creëren. Als dat gedaan is, vatten we in een informatiememorandum samen wat de sterke en minder sterke punten van uw onderneming zijn. Kansen en bedreigingen vanuit de markt worden in kaart gebracht, evenals de financiële positie van de onderneming. Dit informatiememorandum wordt, na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst, toegestuurd aan een potentiële koper. De koper kan dan, aan de hand van het memorandum, beoordelen of een bedrijfsovername interessant zou kunnen zijn. 

JM Partners, onze kracht

Onze kracht is dat de klant altijd centraal staat! Elke situatie die we aangeleverd krijgen, wordt individueel en onafhankelijk bekeken. Deze individuele beoordeling zorgt voor een pragmatische, op maat gemaakte en oplossingsgerichte aanpak, specifiek gericht op uw situatie. Naast dat wij u expertise, kwaliteit en maatwerk kunnen bieden, staat “low-cost – high quality” bij JM Partners centraal. Te realiseren door middel van lage overheadkosten en een flexibele bedrijfsschil.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil u meer informatie over bedrijfsovernames in Roosendaal? Vraag het ons! Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Liever direct contact? Bel dan naar +31 (0)76 88 70 001.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld