072021jmpartners 41775

Branches

Expertise en ervaring in uiteenlopende branches.

Van zorg tot olie, van detailhandel tot recycling. JM Corporate Finance heeft zeer ruime ervaring met de begeleiding van ondernemers en bedrijven bij bedrijfsoverdrachten en groeiambities in nagenoeg alle branches. Zowel als adviseur aan de verkoop- als aan de kopende kant, en voor zowel bedrijven die op de Nederlandse markt als de buitenlandse markt actief zijn.

ICT

Door de snel opvolgende (technologische) ontwikkelingen is de ICT sector sinds jaar en dag het toneel van overnames. JM Corporate Finance heeft ruime ervaring en expertise opgebouwd in de ICT sector. 

Lees meer

Zakelijke dienstverlening

Als gevolg van de snel veranderende markt en uitdagingen maken veel bedrijven de stap naar schaalvergroting, ter verbetering van de marktpositie, vergroting van het dienstenaanbod of het bemachtigen van specifieke kennis en knowhow. 

Lees meer

Industrie

De industrie verandert in rap tempo als gevolg van innovatie, digitalisering, duurzame ontwikkelingen en andere wereldwijde trends. Hoe richt u uw activiteiten hierop in om in de toekomst relevant te blijven?

Lees meer

Groothandel

Aangezien de groothandel een tussenschakel is in de supply chain dient ze op te letten om uniek te zijn in toegevoegde waarde. JM Corporate Finance kan u bij belangrijke strategische ondernemersbeslissingen – van A tot Z – begeleiden.

Lees meer

Food en Agri

De food en agri industrie is wereldwijd in beweging. JM Corporate Finance kent de sector en onderhoudt goede contacten met vele strategische partijen en investeerders die actief zijn in dit domein.

Lees meer

Bouw en Installatie

De veranderingen op de markt resulteren in kansen voor bedrijven in deze sector. In de afgelopen jaren ziet JM Corporate Finance een sterk consoliderende trend in de bouw en installatiebranche, waarbij de grote partijen zich met name richten op verdere ketenintegratie. 

Lees meer

Transport en Logistiek

Deze branche is voortdurend in beweging, aangewakkerd door de digitalisering van de economie. JM Corporate Finance staat in contact met veel partijen in de transport en logistieke sector en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in deze markten.

Lees meer

Horeca en Recreatie

Als gevolg van de goed presterende Nederlandse economie en consumentenbestedingen ging het de horeca en recreatiebranche in de laatste jaren voor de wind. De uitbraak van de coronacrisis (met sluitingsplicht en beperkingen) maakte hier voor het overgrote deel van de sector een acuut einde aan. JM Corporate Finance gaat graag met u in gesprek over uw strategie, kansen, uitdagingen en mogelijke exit- groeiambities. 

Lees meer

Zorg en Welzijn (inclusief Kinderopvang) | Branches | JM Corporate Finance

De dynamische sector van Zorg & Welzijn ondergaat een consolidatieslag, voornamelijk aangevoerd door private equity partijen (buy & build).

Lees meer

Overige sectoren

JM Corporate Finance heeft zeer ruime ervaring met de begeleiding van ondernemers en bedrijven in het kader van bedrijfsoverdrachten en groeiambities in nagenoeg alle branches.

Lees meer

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld