Overname vennootschap

Indien u overweegt om een vennootschap over te nemen, is het van groot belang om hier goed advies over in te winnen en een adviseur te zoeken die u bij het overname proces bijstaat. In Nederland kennen wij verschillende mogelijkheden om een onderneming uit te oefenen, zoals de eenmanszaak, de BV en diverse andere (samenwerkings)vormen. Iedere vorm heeft weer andere juridische en fiscale wet- en regelgeving. Bij een overname spelen dan ook diverse aspecten een rol; fiscaal, juridisch, commercieel, financieel en niet te vergeten het persoonlijke aspect.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Het overname proces

De overname van een vennootschap vergt een goede voorbereiding. Heeft u al een onderneming op het oog? Of bent u op zoek naar een onderneming in een specifieke branche? Wij kunnen u bijstaan vanaf de eerste stap tot en met het sluiten van de overnamecontracten en zelfs nog verder. De specialisten van JM Corporate Finance zijn zeer ervaren in de overname van een vennootschap. Zij kunnen u op ieder gebied binnen het overname proces bijstaan, zoals voor het waarderen van de vennootschap, het uitvoeren van een boekenonderzoek (due diligence), contractonderhandelingen e.d.

Financiering van de overname van een vennootschap

Een succesvolle overname van een vennootschap is mede afhankelijk van de financiering. Heeft u eigen middelen ter beschikking? Of wilt u (gedeeltelijk) een externe financiering afsluiten om de overname te betalen? Er zijn veel verschillende financieringsmogelijkheden. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: een gedegen financieringsaanvraag/onderbouwing is van wezenlijk belang bij het verkrijgen van de financiering. Ook hierbij staat JM Corporate Finance voor u klaar met onze kennis, ervaring en brede netwerk.

Wilt u meer weten over de overname van een vennootschap?

Mocht u meer informatie wensen over de overname van een vennootschap, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via deze website, via info@jmpartners.nl of via telefoonnummer 076-8870001. Wij zijn gevestigd in Breda.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld