"Het was een bijzonder traject dat twee bekende families uit onze regio bij elkaar heeft gebracht"

Bedrijfsovername

Kees

Overname familiebedrijf

"Het was een bijzonder traject dat twee bekende families uit onze regio bij elkaar heeft gebracht. De “familiaire” omstandigheden waren bij deze overname van groot belang. Na bijna 70 jaar werd door de familie afscheid genomen van hun bedrijf. Door rekening te houden met de diverse wensen en emoties is het proces vlot en naar ieders tevredenheid verlopen.

Aandacht voor voortbestaan familiaire aanpak

Voor de overname van het door mij en mijn familie zorgvuldig op gebouwde familiebedrijf was ik op zoek naar een overnamepartij waaraan ik met een gerust hart de zaak kon overdragen. Heel belangrijk hierin was voor mij dat het een familiebedrijf zou blijven. In de loop der jaren hebben we een vaste trouwe klantenkring opgebouwd waar we erg trots op zijn. Het was van groot belang dat de vertrouwde kwaliteit en zorg gewaarborgd zou blijven voor hen. De begeleiding van JM Corporate Finance hierbij is van grote toegevoegde waarde geweest. Zij hebben op zorgvuldige wijze de wensen vertaald en ons stap voor stap meegenomen in het traject. Als ondernemer heb je je dagelijkse werkzaamheden, een overname vergt aandacht en iedere overeenkomst moet op de letter kloppen. Het in de hand nemen van een adviseur als JM Corporate Finance is zeker aan te raden.”

Meer referenties

"Let's create succes together!"

Job

Begeleiding aankoop meerderheidsbelang aandelenkapitaal

Lees verder

"De ervaring leert dat een snelle en juiste aanlevering van de informatie het proces versnelt en de doorlooptijd verkort. In de diverse stadiums van het verkooptraject heeft de input van de adviseurs van JM Corporate Finance gezorgd voor een optimaal verkoopresultaat."

Wiek

Verkoop onderneming

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld