Bedrijfsovername Dordrecht

Maakt u de overweging om een bedrijf in de regio Dordrecht over te nemen? Denkt u dan goed na of u alle aspecten doorgenomen heeft die bij dit ingewikkelde traject komen kijken. Laat de specialisten van JM Partners u ondersteunen in dit proces. Wij beschikken over alle benodigde expertise en hebben ervaren adviseurs in dienst die u kunnen helpen. JM Partners staat u graag bij, vanaf de beginfase tot de afhandeling!

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Bedrijf overnemen in regio Dordrecht

Een bedrijfsovername is niet iets wat u 1 2 3 doet. Hier komt veel werk bij kijken en uit ervaring weten wij dat dit een erg complex proces is. JM Partners kan u helpen met onze kennis en expertise. Onze ervaren adviseurs ondersteunen u graag tijdens een bedrijfsovername in Dordrecht. Wij kunnen u het volgende bieden:

  • Uitgebreide risicoanalyse door Due Diligence;
  • Waardebepaling van het over te nemen bedrijf;
  • Advies over overnamestructuur;
  • Assistentie bij onderhandelingen.

Kortom, wij ondersteunen u in dit complexe proces van het begin tot het einde!

De kracht van JM Partners

Bij JM Partners staat uw belang centraal. Wij zijn onafhankelijk, zeer ervaren, deskundig en oplossingsgericht. Dankzij deze factoren kunnen wij u perfect door het proces van een bedrijfsovername heen slepen. Wij bekijken iedere zaak individueel, waardoor wij oplossingen op maat kunnen aanbieden. De kracht van JM Partners zit hem naast de beschikbare kennis, expertise en ervaring van de velen senior-adviseurs ook in de “low-cost – high quality”.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden of nog meer vragen over een bedrijfsovername in regio Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Liever direct contact? Bel dan even naar +31 (0)76 88 70 001.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld