Bedrijfsovername Tilburg

Wilt u een bedrijf gaan overnemen in de regio Tilburg? Wij, JM Partners, hebben veel ervaring en onze ervaren adviseurs beschikken over veel kennis en expertise. Deze combinatie zorgt voor een situatie waarin wij u perfect kunnen ondersteunen. Een bedrijfsovername is een erg tijdrovend en complex proces. Onderschat dit niet en laat ons u hierin bijstaan!   • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.

Stel direct een vraag

Jan van Wijngaarden Partner/Founder
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Een bedrijf overnemen in regio Tilburg

Zoals we eerder al aangaven, is een bedrijfsovername een proces. Een proces wat u niet mag onderschatten. Er komen erg veel zaken bij kijken, waar wij u de benodigde begeleiding in kunnen geven. JM Partners kan u het volgende bieden als u een bedrijf in regio Tilburg wilt overnemen:

  • Uitgebreide risicoanalyse door Due Diligence;
  • Waardebepaling van het over te nemen bedrijf;
  • Advies over overnamestructuur;
  • Assistentie bij onderhandelingen.

JM Partners heeft veel ervaring met de bovengenoemde zaken, waardoor wij u perfect kunnen helpen met onze kennis en expertise. Dit begint bij het voortraject en we stoppen pas na de complete afhandeling. Kortom, wij ondersteunen u in dit complexe proces van het begin tot het einde!

Het onderscheidend vermogen van JM Partners

Onze kracht zit hem in het centraal stellen van de klant. Wij zijn onafhankelijk, gedreven, deskundig en zeer ervaren op het gebied van bedrijfsovernames in de regio Tilburg. Door deze factoren kunnen wij u perfect door het proces van een bedrijfsovername heen slepen. Wij bieden geen standaardoplossingen, maar klantgerichte oplossingen op maat. Iedere overname is namelijk anders. De kracht van JM Partners zit hem naast de beschikbare kennis, expertise en ervaring van de velen senior-adviseurs ook in de “low-cost – high quality”.

Meer weten over bedrijfsovernames in regio Tilburg?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijfsovernames in regio Tilburg? Of heeft u nog aanvullende vragen over bedrijfsovernames in Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Liever direct contact? Bel dan naar +31 (0)76 88 70 001.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld