Due diligence Tilburg

Wilt u een onderneming gaan overnemen in Tilburg? Zorg ervoor dat u weet wat u gaat overnemen en laat een Due Diligence onderzoek uitvoeren. De specialisten van JM Partners toetsen alle verkregen informatie. Zo krijgt u de juiste inzichten en informatie over de onderneming en komt u niet voor verrassingen te staan.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Complete inzage in het bedrijf

Een Due Diligence onderzoek dat door JM Partners in Tilburg wordt uitgevoerd leidt tot diverse punten van actie en attentie welke tijdens de onderhandelingen kunnen worden gebruikt om de overnamedeal te optimaliseren. Aangezien het om flinke bedragen gaat is een Due Diligence onderzoek een must voor elke overname. Zo weet u zeker dat u geen spreekwoordelijke 'lijken in de kast' tegenkomt. De specialisten van JM Partners richten zich voornamelijk op de risico's, zodat er gekeken kan worden of er op de korte termijn punten zijn die een mogelijke deal in de weg zouden staan.

Het uitvoeren van een Due Diligence onderzoek

Het uitvoeren van een een goed due diligence onderzoek is een vak apart en vereist tevens 'fingerspitzengefuhl' van de betreffende adviseurs. De adviseurs die werkzaam zijn bij JM Partners hebben een jarenlange ervaring en zijn echte topadviseurs op dit terrein. Een due diligence onderzoek waarborgt voor de koper tevens toegevoegde waarde bij de te nemen beslissingen en een actielijst van aandachtspunten na de overname. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Wij verwijzen graag naar het boekje 'Due Diligence, het proces, de aandachtspunten en het belang' dat door JM Partners is uitgebracht. U kunt dit boekje vrijblijvend hier downloaden. 

Download het due diligence handboek

Due Diligence in Tilburg uitvoeren?

Wenst u meer informatie over het laten uitvoeren van een due diligence onderzoek voor een onderneming in Tilburg, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@jmpartners.nl of via het telefoonnummer 076 – 887 00 01. Wij staan u graag te woord.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld