Bedrijfswaardering Amsterdam

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat een bedrijfswaardering kan uitvoeren in Amsterdam? Kom eens een kijkje nemen bij JM Partners! Wij hebben jarenlange ervaring en staan bekend als een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend bedrijf met veel specifieke kennis. Onze prognose zorgt voor een reëel beeld van de waarde van uw bedrijf in Amsterdam. Meer weten? Hieronder volgt nog wat korte informatie met inzicht in onze methoden.   • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.

Stel uw vraag

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Onze waarderingsfilosofie in het kort

Tijdens een bedrijfswaardering in Amsterdam hanteert JM Partners, naast de gebruikelijke waarderingsmodellen, nog een aantal andere methoden die meerwaarde opleveren voor onze cliënten. Wij hebben een eigen visie die ervoor zorgt dat de echte waarde van je onderneming te bepalen is. Precies die visie zorgt ervoor dat de kwalitatieve elementen van een onderneming, naast financiële ontwikkeling, ook worden meegewogen bij een waardering. Er wordt op details ingegaan waardoor geen enkele factor zal onderbelicht blijven.

De waarderingsfilosofie kenmerkt zich daarnaast middels het realistisch beoordelen van de uitkomsten van de waardering. Dit doen we in het licht van de dagelijkse MKB praktijk, ofwel: welke waarderingen zijn op het moment van waarderen gangbaar en gebruikelijk. Het doel hiervan is om de perceptie van de koper, dan wel de verkoper, omtrent de waardering te managen. Over het algemeen maakt JM voor het opstellen van een waardering geen uitgebreide rapportages. Wij beperken ons tot de kern en de van toepassing zijnde hoofdlijnen.

Op zoek naar een second opinion? Ook dan kan JM Partners helpen!

Vaak wil een koper/verkoper een second opinion laten uitvoeren. Ook dit behoort tot onze mogelijkheden! Een dergelijke opdracht voeren we uit vanuit een kritische, maar opbouwende, invalshoek. Daarbij proberen we oplossingen aan te dragen die beide partijen bij elkaar brengen. 

Meer informatie over JM Partners

JM Partners is een bedrijf gevestigd in Breda, opgericht door Jan van Wijngaarden. Wij bundelen de krachten van diverse ervaren senior adviseurs en werken samen met diverse gerenommeerde Corporate Finance adviseurs, iets wat ons als bedrijf nóg sterker maakt! De unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen zorgt ervoor dat JM Partners topadviezen geeft! Inmiddels zijn we in de provincie Noord-Brabant het grootste onafhankelijke kantoor op dit specialistische terrein. 

Meer weten over bedrijfswaarderingen in Amsterdam?

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen rondom bedrijfswaarderingen in Amsterdam kunnen beantwoorden? Of wilt u graag een bedrijfswaardering laten uitvoeren door ons? Wij komen graag met u in contact

Liever telefonisch contact? Bel ons dan via +31 (0)76 88 70 001.

WTC-Amsterdam, C - 11
Strawinskylaan 1143
1077 XX Amsterdam

Wilt u zelf de waarde van uw bedrijf bepalen?

Onze waardering checklist geeft u houvast en een duidelijk overzicht van de belangrijke onderwerpen!

Vraag nu de waardering checklist aan

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld