Bedrijfswaardering Roosendaal

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat een kwalitatief goede bedrijfswaardering kan uitvoeren in de regio Roosendaal? Dan staan wij, JM Partners, voor u klaar! Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise als het gaat om bedrijfswaarderingen in Roosendaal. De focus van een bedrijfswaardering ligt met name op de “unique selling points” van een bedrijf. Daarnaast worden er door JM Partners realistische prognoses opgesteld zodat er een reëel beeld ontstaat van de waarde van het bedrijf in Roosendaal.  

 • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

JM Partners, wie wij zijn

In 2009 is JM Partners opgericht door Jan van Wijngaarden. JM Partners is gevestigd in Breda en bundelt de krachten van diverse ervaren senior adviseurs. Wij werken samen met diverse gerenommeerde Corporate Finance adviseurs, iets wat ons als bedrijf nóg sterker maakt! Inmiddels zijn we in de provincie Noord-Brabant het grootste onafhankelijke kantoor op dit specialistische terrein. Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen is JM Partners in staat om topadviezen te geven!

Diverse methoden voor bedrijfswaarderingen

JM Partners hanteert naast de gebruikelijke waarderingsmodellen, nog een aantal andere methoden die meerwaarde opleveren voor onze cliënten. Wij hebben een eigen visie die ervoor zorgt dat de echte waarde van je onderneming te bepalen is. Dit doen we als volgt: 


Aandelenwaardering
De visie van JM zorgt ervoor dat de kwalitatieve elementen van een onderneming, naast financiële ontwikkeling, ook worden meegewogen bij een waardering. Er wordt op details ingegaan, geen enkele factor zal onderbelicht blijven. Onderstaand een aantal factoren die wij onderzoeken:

 • Marktpositie van de onderneming
 • Kwaliteit van het personeel
 • Kwaliteit van het management
 • Afhankelijkheid van afnemers
 • Afhankelijkheid van leveranciers
 • Beschikbare immateriële activa
 • Beschikbare immateriële patenten
 • Sterke punten van de onderneming
 • Aandachtspunten van de onderneming
 • Kansen in de markt
 • Bedreigingen in de markt

Realistische waardering
De waarderingsfilosofie kenmerkt zich daarnaast middels het realistisch beoordelen van de uitkomsten van de waardering. Dit doen we in het licht van de dagelijkse MKB praktijk, ofwel: welke waarderingen zijn op het moment van waarderen gangbaar en gebruikelijk. 
Het doel hiervan is om de perceptie van de koper, dan wel de verkoper, omtrent de waardering te managen. Over het algemeen maakt JM voor het opstellen van een waardering geen uitgebreide rapportages. Wij beperken ons tot de kern en de van toepassing zijnde hoofdlijnen.

Vanzelfsprekend zijn wij ons bewust van de kosten van een dergelijke rapportage. Echter, een waardering is erg belangrijk, in de rapportages worden voor de ondernemer de essentiële factoren behandeld en besproken.

Second Opinion behoort ook tot de mogelijkheden

Het komt regelmatig voor dat een koper of verkoper een second opinion wil laten uitvoeren. Ook dit behoort tot onze mogelijkheden! JM Partners voert deze opdracht uit vanuit een kritische opbouwende invalshoek. Daarbij proberen we oplossingen aan te dragen die beide partijen bij elkaar brengen. 

Meer weten over bedrijfswaarderingen in Roosendaal?

Wilt u meer informatie over bedrijfswaarderingen in Roosendaal? Of wilt u graag een bedrijfswaardering laten uitvoeren door ons? Wij komen graag met u in contact!

JM Partners is ook te bereiken via de mail: info@jmpartners.nl. Liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)76 88 70 001.

Wilt u zelf de waarde van uw bedrijf bepalen?

Onze waardering checklist geeft u houvast en een duidelijk overzicht van de belangrijke onderwerpen!

Vraag nu de waardering checklist aan

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld