Bedrijfswaardering Tilburg

U bent op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat een bedrijfswaardering kan uitvoeren voor u in Tilburg? JM Partners is wellicht iets voor u! Onze jarenlange ervaring maakt het bedrijf betrouwbaar, kwalitatief uitstekend en geeft ons veel specifieke kennis. JM Partners focust zich voornamelijk op de 'unique selling points' van een/uw bedrijf. Onze realistische prognose zorgt voor een reëel beeld van de waarde van uw bedrijf in Tilburg. Kom gerust eens langs! Hieronder nog wat inzicht in onze methoden. 

 • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Waarderingsfilosofie deel 1: aandelenwaardering

Onze visie zorgt ervoor dat de kwalitatieve elementen van een onderneming, naast financiële ontwikkelingen, niet onderbelicht blijven bij een waardering. Details worden onderzocht, waardoor geen enkele factor onderbelicht blijft. Om u een beter beeld te geven, onderstaand een aantal factoren die wij onderzoeken uitgelicht. 

Onderneming

 • Kwaliteit van het personeel
 • Kwaliteit van het management
 • Marktpositie
 • Afhankelijkheid van afnemers
 • Afhankelijkheid van leveranciers
 • Beschikbare immateriële activa
 • Beschikbare immateriële patenten
 • Sterke punten
 • Aandachtspunten

In de markt:

 • Positie
 • Kansen
 • Bedreigingen

Waarderingsfilosofie deel 2: realistische waardering

Onze waarderingsfilosofie kenmerkt zich middels realistisch beoordelen van de uitkomsten van de waardering. Hierbij gaan we uit van de waardering die op het moment van waarderen gebruikelijk en gangbaar is. JM Partners maakt over het algemeen ook geen uitgebreide rapportages. In onze rapportages zijn enkel de kern en de hoofdlijnen (die van toepassing zijn) te vinden. 

JM Partners is zich er van bewust dat een waardering geld kost. Echter, op deze manier worden wel de essentialia behandeld en besproken. 


Second opinion nodig? Dat kan bij JM Partners ook!

Een waardering laten toetsen die ontvangen is van een andere Corporate Finance expert? Dat kan bij JM Partners! Het is niet zeldzaam dat een koper en/of verkoper een second opinion wil laten uitvoeren. Laat u deze second opinion uitvoeren bij JM Partners, dan benaderen wij deze vanuit een kritische opbouwende invalshoek. Vervolgens proberen we oplossingen aan te dragen die beide partijen bij elkaar zullen brengen. 


Meer over JM Partners

JM Partners is een onafhankelijk en gespecialiseerd adviesbureau in de omgeving van Tilburg. MKB bedrijven, internationale spelers en grootbedrijven kunnen bij ons terecht. Bij JM Partners bundelen we de krachten van verschillende ervaren senior-adviseurs met een gedegen trackrecord. Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen is JM Partners in staat om topadviezen te geven!


Wilt u meer informatie over een bedrijfswaardering in Tilburg?

Wellicht heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over een bedrijfswaardering in Tilburg beantwoord. Of misschien wilt u een bedrijfswaardering laten uitvoeren. In beide gevallen komen we graag met u in contact. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 076 8870001.

Wilt u zelf de waarde van uw bedrijf bepalen?

Onze waardering checklist geeft u houvast en een duidelijk overzicht van de belangrijke onderwerpen!

Vraag nu de waardering checklist aan

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld