Bedrijfswaardering Utrecht

Jarenlange ervaring zorgt er voor dat JM Partners bekend staat als een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend bedrijf met veel specifieke kennis. Onze prognose zorgt voor een reëel beeld van de waarde van uw bedrijf in Utrecht. Dus bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat een bedrijfswaardering kan uitvoeren in Utrecht? U bent bij ons aan het juiste adres! Meer weten? Hieronder volgt nog wat informatie met inzicht in onze methoden. 

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

De waarderingsfilosofie van JM Partners

Deel 1: aandelenwaardering
Een belangrijk onderdeel van onze waarderingsfilosofie is, misschien wel vanzelfsprekend, onze visie. Precies die visie zorgt ervoor dat de kwalitatieve elementen van een onderneming, naast financiële ontwikkeling, ook worden meegewogen bij een waardering. Tijdens een waardering door JM Partners wordt op de details ingegaan waardoor geen enkele factor zal onderbelicht blijven.

Deel 2: realistische waardering

De waarderingsfilosofie kenmerkt zich daarnaast middels het realistisch beoordelen van de uitkomsten van de waardering. Dit doen we in het licht van de dagelijkse MKB praktijk. Dit wil zeggen dat we kijken naar welke waarderingen, op het moment van waarderen, gangbaar en gebruikelijk zijn. Het doel hiervan is om de perceptie van de koper, dan wel de verkoper, omtrent de waardering te managen.

Waarvoor/wanneer kun je terecht bij JM Partners

JM Partners is een onafhankelijk en gespecialiseerd adviesbureau in de omgeving van Utrecht. Wij bundelen de krachten van verschillende ervaren senior-adviseurs met een gedegen trackrecord. De unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen zorgt ervoor dat JM Partners in staat is om topadviezen te geven!

Bedrijven die bij ons terecht kunnen zijn MKB bedrijven, internationale spelers en grootbedrijven.

Op zoek naar een second opinion? Ook dan kan JM Partners helpen!

Een koper/verkoper wil vaak nog een second opinion laten uitvoeren. Ook dit behoort tot de mogelijkheden van JM Partners! Een dergelijke opdracht voeren we uit vanuit een kritische, maar opbouwende invalshoek. Daarbij proberen we oplossingen aan te dragen die beide partijen bij elkaar brengen. 

Meer informatie over een bedrijfswaardering in Utrecht?

Wellicht heeft deze webpagina nog niet al uw vragen over een bedrijfswaardering in Utrecht kunnen beantwoorden. Of misschien bent u overtuigd en wilt u een bedrijfswaardering uit laten voeren. Wij komen in beide gevallen graag met u in contact

U heeft liever contact via de telefoon? Bel dan naar 076 8870001.

Wilt u zelf de waarde van uw bedrijf bepalen?

Onze waardering checklist geeft u houvast en een duidelijk overzicht van de belangrijke onderwerpen!

Vraag nu de waardering checklist aan

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld