072021jmpartners 41782

Advies- en Accountantskantoren

Heeft u alle gespecialiseerde kennis in huis om uw klant volledig van dienst te kunnen zijn bij een bedrijfsverkoop, fusie of bedrijfsaankoop? Wanneer dit niet het geval is, doet u er goed aan om bij de meer complexe trajecten met een betrouwbare partner samen te werken. Met onze specialisten op het gebied van bedrijfsovername staan wij graag aan uw zijde bij de vraagstukken van uw klanten rondom dit onderwerp.

De kernwaarden van JM Corporate Finance

Maatwerk en oplossingsgericht
Kwaliteit als primaire focus
Betrokken team vol passie
Flexibel met oog voor detail

Focus op MKB

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers bij bedrijfsoverdrachten met daarbij een focus op het MKB. Naast gespecialiseerde adviseurs hebben wij ook een uitgebreid (internationaal) netwerk van deskundigen op financieel, fiscaal, juridisch en strategisch gebied. Wij zijn regisseur in alle fasen van het traject. Een persoonlijke benadering van iedere klant staat bij ons voorop.

Teamwork

U, als accountant/adviseur, kent uw klant en de branche waarin deze actief is vaak al jarenlang. Naast een professionele samenwerking, heeft u ook een sociale band opgebouwd. Deze band kunt u perfect blijven behouden in de samenwerking met ons want u blijft uiteraard betrokken bij de bedrijfsoverdracht. Bijvoorbeeld bij het opstellen en onderbouwen van de bedrijfsprognoses.

We werken als één team samen om het proces zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Alle noodzakelijke kennis, ervaring, sociale binding en branche-expertise is dan aanwezig om de werkzaamheden tot een succes te maken.

We kunnen elkaar van dienst zijn bij diverse zaken, waaronder:

  • verkoopbegeleiding / onderhandelingen.
  • koopbegeleiding / Management Buy Out of Management Buy In.
  • opvolging binnen de familie.
  • aanvraag (transactie) financiering.
  • due diligence.
  • verkoopklaar maken.
  • mediation.

Samenwerking minimaliseert risico's

Door middel van deze gezamenlijke aanpak heeft u minder risico’s en een grotere kans op een tevreden klant. U behoudt de klankbordfunctie van accountant/adviseur, maar we verdelen de werkzaamheden op de meest optimale manier waardoor we samen maatwerk kunnen leveren.

Het combineren van onze krachten vormt de sleutel naar ons gezamenlijke succes (win/win). Wilt u hierover eens van gedachten wisselen? Of is er binnen uw kantoor behoefte aan een opfriscursus rondom dit onderwerp? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij ontmoeten u graag. Of klik hier om direct een afspraak in te plannen.

Wanneer u ons volgt via LinkedIn blijft u steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op overnamegebied.

Wat zeggen onze klanten?

" Bij de verkoop van mijn bedrijf heb ik vooral in het onderhandelingsproces met de koper dankbaar gebruik gemaakt van de ervaring en expertise van JM Partners – en met name van Jan van Wijngaarden. Zijn inzet om tot een uitstekend resultaat te komen was onontbeerlijk. "

Martijn

Begeleiding verkoop

Lees verder

"Ik ben blij dat we voor dit verkooptraject JM Corporate Finance hebben ingeschakeld. JM CF is een prettige partij om mee samen te werken met kennis van zaken. "

Marcel

Begeleiding verkoop

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Jan van Wijngaarden

Partner/Founder

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld