Due Diligence tot in de details besproken

JM Corporate Finance B.V. heeft met het boekje “Due Diligence Een handleiding vanuit de praktijk” voor alle geïnteresseerden een pragmatische handleiding opgesteld waarin niet alleen aan kwantitatieve aspecten (bij een due diligence onderzoek) aandacht wordt besteed, maar ook de kwalitatieve aspecten in detail worden behandeld.

Download uw kopie helemaal gratis!

Vele facetten van het due diligence onderzoek

Het due diligence onderzoek kent vele vormen en bestaat uit veel facetten. Het is echter de kunst om het due diligence onderzoek zodanig op te zetten en uit te voeren dat het onderzoek beheersbaar blijft en dat het de relevante risico’s en “valuedrivers” voor koper en verkoper (vendor due diligence) zowel kwalitatief als kwantitatief in kaart brengt.

In dit boekje kunt u o.a. het volgende verwachten:

  • Verschillende vormen van due diligence onderzoek
  • Valuedrivers en bedrijfsrsico's
  • Diepgang in het onderzoek
  • Bevindingen en risico's van het due diligence onderzoek
  • Rechten, plichten en garanties
  • Complete checklist voor due diligence

Download uw kopie helemaal gratis!

Wij hebben u in deze handleiding handvatten gegeven om een due dillegence onderzoek te realiseren. Wij zijn natuurlijk bereid om resterende vragen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u te bespreken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Ontvang het boekje direct in uw mailbox! Download uw kopie vandaag nog en komt alles te weten over de aspecten van Due Diligence.

Vraag uw kopie hier aan!