Wilt u een onderneming gaan overnemen in Rotterdam of omgeving? Zorg ervoor dat u weet wat u gaat overnemen en laat een Due Diligence onderzoek uitvoeren. De specialisten van JM Partners toetsen alle verkregen informatie op echtheid en analyseren of er geen zogenoemde "lijken in de kast" aanwezig zijn. Zo krijgt u de juiste inzichten en informatie over de onderneming en komt u niet voor verrassingen te staan.

Download onze Due Diligence handleiding voor meer informatie
Due Diligence, een must bij elke overname

Een Due Diligence onderzoek dat door JM Partners in Tilburg wordt uitgevoerd leidt tot diverse punten van actie en attentie welke tijdens de onderhandelingen kunnen worden gebruikt om de overnamedeal te optimaliseren. Aangezien het om flinke bedragen gaat is een Due Diligence onderzoek een must voor elke overname. Zo weet u zeker dat u geen spreekwoordelijke "lijken in de kast" tegenkomt. De specialisten van JM Partners richten zich voornamelijk op de risico's, zodat er gekeken kan worden of er op de korte termijn punten zijn die een mogelijke deal in de weg zouden staan.

Het uitvoeren van een Due Diligence onderzoek

Het uitvoeren van een een goed due diligence onderzoek voor uw overname in Rotterdam of omgeving is een vak apart en vereist tevens "fingerspitzengefuhl" van de betreffende adviseurs. De adviseurs die werkzaam zijn bij JM Partners hebben een jarenlange ervaring en zijn echte topadviseurs op dit terrein. Een due diligence onderzoek waarborgt voor de koper tevens toegevoegde waarde bij de te nemen beslissingen en een actielijst van aandachtspunten na de overname. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Wij verwijzen graag naar het boekje "Due Diligence, het proces, de aandachtspunten en het belang" dat door JM Partners is uitgebracht. U kunt dit boekje vrijblijvend hier downloaden

Due Diligence in Rotterdam uitvoeren?

Wenst u meer informatie over het laten uitvoeren van een due diligence onderzoek voor een onderneming in Rotterdam, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@jmpartners.nl of via het telefoonnummer 076 – 887 00 01. Wij staan u graag te woord.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op of bekijk de lijst met veelgestelde vragen (FAQ).

Bekijk de FAQ
Bel mij terug

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie?
Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.

Telefoonnummer achterlaten