Due Diligence Utrecht

Staat u op het punt een onderneming in regio Utrecht over te gaan nemen? Voorkom dan verassingen door een due diligence onderzoek uit te laten voor door de specialisten van JM Partners. Op deze manier brengen wij alle risico's en informatie in kaart, zodat u weet wat u gaat overnemen. Een due diligence onderzoek, ofwel boekenonderzoek, is essentieel in het overnameproces van een onderneming. Laat hem daarom uitvoeren door JM Partners; een specialist op het gebied van due diligence!

 • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

De over te nemen onderneming brengen wij volledig in kaart

Als u een onderneming wilt overnemen in Utrecht heeft u behoefte aan goed advies van deskundigen, zodat u optimaal voorbereid de overname onderhandeling in kan gaan. Door de bedragen die bij een overname gepaard gaan, is een due diligence onderzoek must-have om de beste deal uit het vuur te slepen. De specialisten van JM partners zullen alle benodigde informatie verzamelen en toetsen met betrekking tot de beoogde Utrechtse onderneming. Op deze manier voorkomt u onvoorziene nadelige effecten: de bekende 'lijken' die wel eens uit de kast zouden kunnen vallen. De specialisten van JM Partners richten zich voornamelijk op de risico's van een overname, zodat er gekeken kan worden of er op de korte termijn punten zijn die een mogelijke deal in de weg zouden staan.

Een succesvol Due Diligence onderzoek

De uitvoering van een due diligence onderzoek is een vak apart. Het vereist veel deskundigheid van specialisten om tot de gewenste resultaten te komen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid het due diligence onderzoek te richten op specifieke gebieden, zoals:

 • Financieel
  De financiële positie van een bedrijf wordt uitgebreid onderzocht en in kaart gebracht.
 • Commercieel
  Strategie, producten, afnemers en marges worden in kaart gebracht.
 • Fiscaal
  Huidige en toekomstige financiële situatie van de beoogde onderneming.
 • Juridisch
  Operationele contracten en wet- en regelgeving worden in kaart gebracht.
 • Milieu
  Onderzoek met betrekking tot het productieproces.

De adviseurs die werkzaam zijn bij JM Partners hebben een jarenlange ervaring, hierdoor kunnen ze u optimaal advies bieden. Een due diligence onderzoek waarborgt voor de koper tevens toegevoegde waarde bij de te nemen beslissingen en een actielijst van aandachtspunten na de overname.

Wij verwijzen graag naar het boekje 'Due Diligence, het proces, de aandachtspunten en het belang' dat door JM Partners is uitgebracht. U kunt dit boekje via onderstaande button vrijblijvend downloaden.

Download het due diligence handboek

Due Diligence in Utrecht uitvoeren?

Wenst u meer informatie over het laten uitvoeren van een due diligence onderzoek voor een onderneming in Utrecht? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@jmpartners.nl of via het telefoonnummer 076 – 887 00 01. Wij staan u graag te woord.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld