Bart van den Brule is een van de Partners van JM CF.
Hij begon zijn loopbaan twintig jaar geleden bij de Rabobank, was daarna actief als Corporate Finance Adviseur en werkte de laatste jaren als Head of M&A voor het Bredase, beursgenoteerde Techbedrijf CM.com. Hij heeft ruime ervaring binnen M&A en Corporate Finance waarbij de focus voornamelijk ligt op start- en scale-ups, MKB- en familiebedrijven.

Bart heeft zijn Master of Science Bedrijfskunde op de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald en heeft de opleiding Business Valuation aan Nyenrode Business Universiteit succesvol afgerond. Hij is Register Valuator. Bart heeft ruime ervaring met aan- en verkoopbegeleiding, waarderingen, due diligence, integratie, (M&A) strategie, financiering en herstructurering. Ook het verkoopklaar maken van ondernemingen en het uitstippelen en vormgeven van de koers en strategie hebben zijn interesse. Hij is gespecialiseerd in de sectoren software & technologie, dienstverlening en transport & logistiek.

"Het mooie aan mijn werk is dat ik op cruciale momenten in iedere levensfase van een bedrijf, ondernemers mag begeleiden en adviseren. Of het nu gaat om de aan- of verkoop, de financiering of het waarderen van ondernemingen. Ik help ondernemers graag persoonlijk met hun strategische uitdagingen, koersbepaling, financiële vraagstukken en groeiambities". Bart weet dat koers en groei alles te maken hebben met visie, lef, doorzettingsvermogen, passie, structuur en ondernemerschap."

Bart woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Chaam. Hij is ondernemend, creatief, denkt in kansen en mogelijkheden. Naast hardlopen, tennissen en skiën, geniet hij in zijn vrije tijd van het samenzijn met familie en vrienden.

Collega's van Bart

Jan van Wijngaarden
Partner/Founder
Bekijk profiel
Bas van Wijngaarden
Online marketing specialist
Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld