1

sep

Back to Business

September is gestart, de schoolvakantie loopt ten einde… kortom voor velen weer back to business.

Ook bij ons op kantoor zijn de meeste collega’s weer terug van hun welverdiende vakantie. In de tussentijd heeft Marie Lardinois haar stageperiode afgesloten, we missen haar nu al!

Marie heeft haar stageperiode goed benut: “Tijdens de afgelopen maanden heb ik de kans gehad om het waardering- en overname vak beter te leren kennen. Gedurende mijn Master had ik al een voorkeur voor vakken in deze richting, maar bij JM Corporate Finance ben ik er achter gekomen dat deze sector mij in de praktijk nog beter bevalt. Vanaf het begin van mijn stageperiode heb ik allerlei verschillende soorten taken mogen vervullen in diverse trajecten. Ik was positief verrast over hoe snel ik mee kon en mocht meedraaien in het team en de verantwoordelijkheden die mij gegeven werden. Er was binnen JM volop mogelijkheid om het bedrijfsovernameproces vanaf het begin tot aan het eind mee te krijgen en een steentje bij te dragen aan de verschillende fasen hierin. Ik ben er zodoende achter gekomen dat het een heel dynamisch vak is, waarbij geen project of dag hetzelfde is. Je staat bovendien constant in nauw contact met de klant en werkt samen naar iets toe, waardoor de voldoening groot is als je een traject hebt afgerond en een ondernemer daadwerkelijk hebt kunnen helpen.
Door de diversiteit aan werkzaamheden heb ik enorm veel geleerd in de relatief korte periode dat ik stage heb gelopen. Er heerst een informele sfeer, waarbij alle collega’s open stonden voor het beantwoorden van vragen en uitleggen van bepaalde concepten/werkwijzen die mij nog onbekend waren. Ik wil het team dan ook graag bedanken voor de begeleiding en het gegeven vertrouwen in deze periode. Ik kijk erg tevreden terug op mijn stage en zou studenten die nieuwsgierig zijn naar een toekomst in het M&A-vak dan ook van harte aanraden om stage te lopen bij JM Corporate Finance.”

Meer nieuws

jm logo groot

IAPA International EMEA Conference, Mallorca, May 2019

JM Corporate Finance attends the IAPA International EMEA Conference...

Lees verder
6002 pexels photo 2563600

Waarderen is vooruitkijken

Een zeer belangrijk onderdeel voor het waarderingsproces van een on...

Lees verder
jm logo groot

Hoe onderhandelen met een leugenaar?

Wist u dat mannen gemiddeld 3 keer per dag liegen en vrouwen slecht...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld