Bij JM Corporate Finance begeleiden wij met grote regelmaat bedrijfsovernames, van het “verkoopklaar maken” van een bedrijf tot en met de onderhandelingen. Speciaal voor de lezers van onze blog hebben wij een tiplijst samengesteld met praktische handvatten die van belang zijn bij een bedrijfsoverdracht.

Deze week is onze tip:

Bij een overdracht binnen de familie: Zorg voor een goede communicatie tijdens het gehele proces.

Een goede communicatie binnen de familie en ook daar buiten is van essentieel belang. Wij gaven al aan dat de ouder-kind relatie vaak een oorzaak is van het niet goed en open met elkaar communiceren. Onderken tijdig waar het communicatieproces vastloopt en gebruik de middelen die u ter beschikking heeft. Ook na de overdracht moet u verder met elkaar; iedereen is er bij gebaat dat de onderlinge relaties goed blijven.

Wanneer u ondersteuning of advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@jmpartners.nl of via het telefoonnummer 076 – 887 00 01. Wij staan u graag te woord.

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!