14

mrt

JM CF begeleidt (MBI) participatie in de schade-expertise branche

Recentelijk heeft JM Corporate Finance de toetreding van Hans van de Ven als partner/aandeelhouder bij ZIE Expertise mogen begeleiden. Duurzame groei is de volgende fase voor ZIE Expertise.

Volgende stap

ZIE Expertise houdt zich bezig met schade-expertise voor de B2B-markt, waaronder het onderzoeken van (ge)bouwschades, trillings-, funderings- en geluidsonderzoeken en het begeleiden bij en afwikkelen van schaderegelingen voor makelaars in assurantiën, verzekeraars, aannemers en overheden. Door het benoemen van Hans van de Ven als ervaren schade-expert, die bij gerenommeerde bekende namen in de markt ervaring heeft opgedaan, een netwerk heeft opgebouwd en diverse teams heeft begeleid, zet ZIE Expertise met deze top professional de volgende belangrijke stap in haar ontwikkeling.

Gestaag doorgroeien

Hans van de Ven over de toekomst van ZIE Expertise: "Een directiefunctie én partner van een expertisebureau. De kans om echt richting te geven en impact te hebben in het vak wat ik zo mooi vind. Van belang is nu dat we onze naam gaan vestigen in de CAR/AVB/BAV markt en op basis van kwaliteit gestaag door gaan groeien. Met een open werksfeer en nadruk op onderling vertrouwen wil ik een omgeving bouwen waar we samen hard willen werken, maar werkplezier ook als winst meepakken."

Vertrouwen in toekomst

Paul Bun over de volgende te nemen stappen: "Het uitbouwen van het ondernemersteam was medio 2023 een speerpunt om nieuwe groei naar de co-assurantie markt mogelijk te maken. Ik ben blij dat dat proces is afgerond en we nu inmiddels met vier man een solide basis hebben om door te pakken. En dat is het mooie van ondernemen, er is altijd weer een nieuwe situatie of fase die op je wacht. Ons middellange termijn doel is nu: doorgroeien naar 8-10 schade experts om duurzaam een impact te hebben en ook voor onze opdrachtgevers de zekerheid te bieden dat er een robuust kantoor staat waar kennis, ervaring en ondernemerschap gegarandeerd is. We willen een blijvertje zijn, dus investeren in kennisoverdracht, systemen en bedrijfscultuur is nu de focus. In onze gesprekken die we de afgelopen tijd met makelaars, verzekeraars en aannemers voerden merken we dat die ruimte er ook is, dus we kijken met vertrouwen uit naar de toekomst."

Felicitaties

Namens JM Corporate Finance feliciteren Jan van Wijngaarden en Nick van der Zande beide partijen met deze toetreding en zij bedanken ZIE Expertise voor het vertrouwen tijdens dit participatietraject. Vanwege de bestaande klik tussen Hans en Paul kon het traject professioneel worden afgerond zowel vanuit waarderings-, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch perspectief.

Wij wensen Hans en Paul heel veel succes met de verdere samenwerking!

Meer nieuws

fotogransiernick

JM Corporate Finance begeleidt bij verkoop van Gransier Bike Parts

Onlangs is Gransier Bike Parts te Heerlen overgenomen door ZenS te ...

Lees verder
afbeeldingartikeljmcororatefinace neemdetijd mei2022

Neem de tijd

Hoelang duurt een bedrijfsoverdrachtstraject? Dit is een vaak geste...

Lees verder
6.uitbreidingteam

Uitbreiding team JM Corporate Finance

Het team van JM Corporate Finance is sinds kort uitgebreid met een ...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld