15

feb

Overname in de schoonmaakbranche

JM Corporate Finance heeft recentelijk de verkoop van Schoonmaakbedrijf Verhoeven VOF aan BB Dienstverlening (van John Mijnders) begeleid en succesvol afgerond.

Schoonmaakbedrijf Verhoeven is een schoonmaakbedrijf in de regio West-Brabant voor de zakelijke markt en is daarnaast ook veelvuldig actief voor Verenigingen van Eigenaren. De focus ligt op de schoonmaak van kantoren, appartementencomplexen en scholen, alsmede specialistische reiniging in de industrie en glasbewassing. Middels deze acquisitie breidt BB Dienstverlening haar diensten uit in de regio West-Brabant en verstevigd BB Dienstverlening hiermee haar positie in de schoonmaakbranche.

Enerverend & plezierig traject!

JM Corporate Finance (Bart Koreman en Rob van Oosterhout) heeft gezamenlijk met Blue Legal Advocaten (Anne Peters en Sirin al Moubarak), Rogier Verhoeven en Wendy Metske mogen begeleiden bij dit enerverende, maar zeker ook plezierige traject!

Rogier en Wendy: “Ongedwongen, verrassend en een zeer plezierige samenwerking en in vrij korte tijd spijkers met koppen kunnen slaan. We zijn blij dat we de verkoop van ons bedrijf door JM Corporate Finance hebben laten begeleiden. Zij zijn specialistisch, mede door zich toe te spitsen op onze markt, waardoor we hele fijne gesprekken hebben gehad met aspirant kopers. Veel gelachen en toch een zakelijk succes!” 

Felicitaties

JM Corporate Finance feliciteert beide partijen met deze acquisitie en bedankt Rogier en Wendy voor het vertrouwen in ons gedurende dit traject.

Wij wensen BB Dienstverlening (John Mijnders) heel veel succes in de toekomst en veel plezier met het realiseren van hun doelstellingen!

Wilt u meer weten over de ins en outs van een koop-/verkooptraject of heeft u behoefte aan advies over de waardering van uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag gewoon helder, met visie te woord.

Meer nieuws

jm logo groot

Verslag Issue workshop "Bedrijfsoverdracht"

In de onlangs uitgekomen zomereditie van het lifestylemagazine Issu...

Lees verder
5.normalisatiesbijbedrijfsoverdracht

Het toepassen van normalisaties bij bedrijfsoverdracht

Het waarderen van een onderneming is gebaseerd op de toekomstige be...

Lees verder
desy

Uitbreiding JM Corporate Finance

Het team van JM Corporate Finance is recent uitgebreid met Desy van...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld