Waardecalculator


Het kan in verschillende situaties voorkomen dat u de waarde van uw bedrijf wilt bepalen. Door de waarde van uw bedrijf vast te leggen, bent u voorbereid op deze situaties. Wij helpen u graag op weg met een waardecalculator, waarbij u met een gemakkelijke vragenlijst de waarde van uw bedrijf kunt laten berekenen.


 


Waardecalculator 

Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt direct de gratis waarde calculator in uw inbox.
Dit is een verplicht veld

De waarde van uw bedrijf in 10 stappen

Om gemakkelijk de waarde van uw bedrijf te bepalen, hebben wij een waarderingstool opgesteld waarmee u snel een indicatie krijgt van de waarde van uw bedrijf. De waarderingstool bestaat uit 10 vragen die u in een overzichtelijk PDF bestand kunt invullen en opsturen. De vragen zijn verdeeld in een aantal onderwerpen:

  • Bedrijfsgegevens
  • Algemeen
  • Financieel
  • Kwalitatief 

U kunt de waarde calculator geheel gratis downloaden via onze website! Vul uw e-mailadres in in bovenstaand formulier en ontvang direct de PDF in uw mailbox

Over JM Corporate Finance

JM Corporate Finance is een onafhankelijk adviesbureau met ervaren specialisten in bedrijfsoverdrachten. Wij zijn gevestigd in Breda en Amsterdam en adviseren zowel MKB als internationale transacties in alle branches van het bedrijfsleven. Wij kijken individueel naar uw situatie en helpen u graag bij alle details die bij een waarderingsproces horen. Neemt u gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld