Bent u van plan om een bedrijf binnen de regio Breda over te nemen? Zorg dan voor professionele begeleiding om u door dit traject te helpen. Bij JM Partners zit u voor deze professionele begeleiding goed! Wij beschikken over zeer ervaren adviseurs die u door dit ingewikkelde proces heen helpen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Bedrijf overnemen in regio Breda

Een bedrijfsovername is een complex en tijdrovend proces, wat u niet mag onderschatten. Een betrouwbare en ervaren adviseur is hierbij van groot belang. JM Partners staat u graag bij tijdens dit proces, door middel van:

  • Een uitgebreide analyse van het beoogde bedrijf (ahv een due diligence)
  • Waardebepaling van het over te nemen bedrijf
  • Advies over de te hanteren overnamestructuur
  • Assistentie bij (contract)onderhandelingen

Kortom, JM Partners kan u begeleiden vanaf het begin van het traject tot en met het einde!


Bedrijfsverkoop in regio Breda
Wilt u uw bedrijf juist verkopen? Ook daarbij kan JM Partners de benodigde hulp verlenen. Wij leren uw bedrijf eerst graag goed kennen. We bekijken op welke punten u enige verbetering zou kunnen aanbrengen om waardevermeerdering van uw bedrijf te creëren, dit noemen we verkoopklaar maken. Vervolgens vatten we in een informatiememorandum samen wat de sterkes en zwaktes van uw onderneming zijn. Kansen en bedreigingen vanuit de markt worden toegelicht, evenals de financiële positie van de onderneming. Dit informatiememorandum wordt toegestuurd aan een potentiële koper. De koper kan dan, aan de hand van het memorandum, beoordelen of een bedrijfsovername interessant zou kunnen zijn. 

Hierna volgen eventuele gesprekken met de potentiële koper, waarin de vervolgstappen worden besproken. Ook in dit proces assisteren wij u van het begin tot het eind; vanaf de voorbereiding tot en met de onderhandelingen en het opstellen van de contracten.

Waarom JM Partners voor een bedrijfsovername in Breda?

Ten eerste zijn wij een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Breda, waardoor we veel kennis hebben over deze regio. Daarnaast staat bij ons altijd de klant centraal: iedere klant wordt individueel beoordeeld, waardoor wij op maat gemaakte en oplossingsgerichte aanpakken aanbieden. Naast expertise, kwaliteit en maatwerk vinden wij het erg belangrijk om "low cost - high quality" te werken. Dit realiseren we door middel van lage overheadkosten en een flexibele bedrijfsschil.

Belangrijk nieuws over bedrijfsovernames

Regelmatig worden er op de eigen nieuwspagina van JM Partners belangrijke nieuwtjes, weetjes en tips rondom bedrijfsovernames gedeeld. Erg interessant als u op het punt staat een bedrijf over te nemen! Op onze deze pagina kunt u, onder andere, alles lezen over:

Meer weten over bedrijfsovernames in Breda?

Heeft u nog vragen over een bedrijfsovername in de regio Breda? Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina! Onze mensen helpen u graag verder. Liever direct contact? Bel dan gerust even naar +31 (0)76 88 70 001.

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op of bekijk de lijst met veelgestelde vragen (FAQ).

Bekijk de FAQ