Due Diligence Breda

Wilt u een onderneming gaan overnemen in Breda? Laat een onderzoek naar de due diligence in Breda uitvoeren door de specialisten van JM Partners en kom niet voor verrassingen te staan. Dit onderzoek geeft u alle ins en outs over de te kopen onderneming, waarbij alle informatie door ons getoetst zal worden.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Complete toetsing van de over te nemen onderneming met behulp van de Due diligence in Breda

Alle informatie die verzameld is wordt door de specialisten van JM Partners getoetst en zullen leiden tot diverse actie en attentiepunten die tijdens de onderhandeling van de koop van de Bredase onderneming gebruikt kunnen worden. Dit onderzoek is dan ook een must-have, aangezien het vaak om flinke bedragen gaat en u geen enkel risico wilt lopen. 

Een onderzoek naar de Due diligence in Breda geeft u ook inzage in de risico's. Zo weet u zeker dat er geen spreekwoordelijke 'lijken in de kast' zitten. De specialisten van JM Partners richten zich voornamelijk op de risico's van een overname, zodat er gekeken kan worden of er op de korte termijn punten zijn die een mogelijke deal in de weg zouden staan.

Het uitvoeren van een goed Due diligence in Breda

Het uitvoeren van een goed Due diligence onderzoek is een kunst apart en vereist 'fingerspitzengefuhl'. Onze adviseurs begrijpen hoe belangrijk dit onderzoek voor een onderneming kan zijn, en zullen met alle zorgvuldigheid en kennis dit onderzoek uitvoeren. Wij zorgen er ook voor dat dit onderzoek de nodige handvaten geeft aan een koper. Daarbij geeft het due diligence in Breda toegevoegde waarde bij de te nemen beslissingen en een actielijst van aandachtspunten na de overname. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Wij verwijzen u graag naar het boekje 'Due diligence, het proces, de aandachtspunten en het belang' dat door JM Partners is uitgebracht. U kunt dit boekje vrijblijvend en gratis hier downloaden

Due diligence in Breda uitvoeren?

Wilt u meer informatie over onze diensten zoals het laten uitvoeren van een Due diligence onderzoek of het uitvoeren van een waardering en second opinion, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@jmpartners.nl of via het telefoonnummer 076 – 887 00 01. Wij staan u graag te woord en proberen op al uw vragen antwoorden te geven. 

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld