Bedrijfsovername Rotterdam

Bent u op zoek naar een begeleidende en gespecialiseerde partij voor uw bedrijfsovername in Rotterdam? Dan bent u bij JM Partners aan het juiste adres. Wij beschikken over een aantal zeer ervaren adviseurs die u bijstaan tijdens dit ingewikkelde proces. Een gedegen voorbereiding is van groot belang!

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Bedrijfsovername in Rotterdam?

Het is algemeen bekend dat een bedrijfsovername vaak een erg complex en tijdrovend proces is. De betrouwbare en ervaren adviseurs van JM Partners staan u graag bij tijdens uw bedrijfsovername in Rotterdam. Wat wij kunnen bieden:

  • Uitgebreide analyse van het over te nemen bedrijf (ahv een due diligence)
  • Waardebepaling van het over te nemen bedrijf
  • Advies over de te hanteren overnamestructuur
  • Assistentie bij (contract)onderhandelingen

Kortom, JM Partners begeleidt u van het begin tot het einde!


Bedrijfsverkoop
Wilt u uw bedrijf juist verkopen? Dan leren wij uw bedrijf eerst graag goed kennen. We bekijken op welke punten u enige verbetering zou kunnen aanbrengen om waardevermeerdering van uw bedrijf te creëren, dit noemen we verkoop klaar maken. Als dat gedaan is, vatten we in een informatiememorandum samen wat de sterke en minder sterke punten van uw onderneming zijn. Kansen en bedreigingen vanuit de markt worden toegelicht evenals de financiële positie van de onderneming. Dit informatiememorandum wordt, na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst, toegestuurd aan een potentiële koper. De koper kan dan, aan de hand van het memorandum, beoordelen of een bedrijfsovername interessant zou kunnen zijn. 

Hierna volgen eventuele gesprekken met de potentiële koper, waarin de vervolgstappen worden besproken. Ook in dit proces assisteren wij u van het begin tot het eind; vanaf de voorbereiding tot en met de onderhandelingen en het opstellen van de contracten.


Over JM Partners

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Breda. JM Partners is gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten. De krachten van verschillende ervaren senior-adviseurs met een gedegen trackrecord worden door ons gebundeld. Onze cliënten variëren van MKB tot grootbedrijf en internationale ondernemingen. Leer ons beter kennen! 


Wat kunnen wij voor u betekenen tijdens een bedrijfsovername in Rotterdam?

Bij JM Partners staat de klant centraal! Dit wil zeggen dat we elke situatie individueel bekijken. Dit zorgt voor een op maat gemaakte, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak die bij u past. Naast onze expertise, kwaliteit en het maatwerk dat we leveren, staat “low cost – high quality” centraal. Door middel van lage overheadkosten en een flexibele bedrijfsschil is realisatie van dat motto mogelijk.


Meer informatie over bedrijfsovername in Rotterdam?

Heeft bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen kunnen beantwoorden? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op! Heeft u liever direct contact? Dan kunt u altijd even bellen naar +31 (0)76 88 70 001.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld