U heeft een bedrijf in Utrecht op het oog en wil dat bedrijf graag zo snel mogelijk overnemen. Het proces is echter heel ingewikkeld. Bij ons bent u in dat geval aan het juiste adres! Wij beschikken over alle benodigde expertise en ervaren adviseurs die u kunnen helpen tijdens het ingewikkelde proces. 

Denkt u aan een bedrijfsovername in Utrecht?

Een bedrijfsovername is vaak een erg complex en tijdrovend proces is. De betrouwbare en ervaren adviseurs van JM Partners staan u graag bij tijdens uw bedrijfsovername in Utrecht. Wij kunnen u wat last van de schouders nemen door de volgende diensten aan te bieden:

  • Analyse van het over te nemen bedrijf aan de hand van een due diligence
  • Waardebepaling
  • Advies over overnamestructuur
  • Assistentie bij (contract)onderhandelingen

JM Partners kan u bijstaan van het begin tot het einde!


Service van JM Partners tijdens een bedrijfsovername in Utrecht

JM Partners zorgt ervoor dat de klant centraal staat. Iedere klant/situatie wordt individueel bekeken, daardoor kunnen wij een pragmatische, op maat gemaakte en oplossingsgerichte aanpak hanteren. Naast expertise, kwaliteit en maatwerk vinden wij het erg belangrijk om "low cost - high quality" te werken. Dit realiseren we door middel van lage overheadkosten en een flexibele bedrijfsschil.

 

Nieuwtjes rondom bedrijfsovernames

Regelmatig worden er op de eigen nieuwspagina van JM Partners belangrijke nieuwtjes, weetjes en tips rondom bedrijfsovernames gedeeld. Erg interessant!

Op onze deze pagina kunt u, onder andere, alles lezen over:

Meer informatie over een bedrijfsovername in Utrecht?

Heeft bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen kunnen beantwoorden over een bedrijfsovername in Utrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina! Onze mensen helpen u graag verder. Liever direct contact? Bel dan gerust even naar +31 (0)76 88 70 001.

"Het was een bijzonder traject dat twee bekende families ...

Kees
JM Corporate Finance

"13 jaar geleden richtten wij ons bedrijf op. Het is in d...

Friso
JM Corporate Finance

22 jaar geleden startten wij ons bedrijfje op vanuit een ...

Robert en Barend
JM Corporate Finance

Ik besloot een aantal jaar geleden een bedrijf te kopen e...

Hans
JM Corporate Finance