Bedrijfswaardering Breda

U bent op zoek naar een bedrijf dat een bedrijfswaardering voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij JM Partners aan het goede adres. Het gaat bij een waardering met name om de “unique selling points”. Daarnaast worden er door JM Partners realistische prognoses opgesteld zodat er een reëel beeld ontstaat van de waarde van het bedrijf.  

 • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Bedrijfswaardering in Breda door JM Partners, wie zijn wij?

In 2009 is JM Partners opgericht door Drs. Jan van Wijngaarden. Wij zijn gevestigd in Breda en bundelen de krachten van zoveel mogelijk verschillende, maar ervaren, senior adviseurs. Ook werken we samen met diverse andere gerenommeerde Corporate Finance adviseurs.  Inmiddels zijn we in de Zuidelijke regio van Nederland het grootste onafhankelijke kantoor op dit specialistische terrein.

Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen is JM Partners in staat om topadviezen te geven!


Verschillende bedrijfswaardering methoden gehanteerd door JM Partners

JM Partners hanteert, vanzelfsprekend, de gebruikelijke waarderingsmodellen voor haar cliënten. Toch hebben wij een eigen visie die ervoor zorgt dat de echte waarde van je onderneming te bepalen is. Dit doen we als volgt. 

Aandelenwaardering
De visie van JM zorgt ervoor dat de kwalitatieve elementen ('unique selling points') van een onderneming ook worden meegewogen bij een waardering. Er wordt in detail ingegaan op diverse zaken. Geen enkel aspect wordt door JM Partners onderbelicht gelaten, zoals hieronder te zien is.

 • Marktpositie van de onderneming
 • Kwaliteit van het personeel
 • Kwaliteit van het management
 • Afhankelijkheid van afnemers
 • Afhankelijkheid van leveranciers
 • Beschikbare immateriele activa
 • Beschikbare immateriele patenten
 • Sterke punten van de onderneming
 • Aandachtspunten van de onderneming
 • Kansen in de markt
 • Bedreigingen in de markt.


Realistische waardering
De waarderingsfilosofie van JM Partners kenmerkt zich middels het realistisch beoordelen van de uitkomsten van de waardering. We vragen ons af welke waarderingen op het moment van waarderen gebruikelijk en gangbaar zijn, we “benchmarken”. Over het algemeen maakt JM Partners dus geen uitgebreide rapportages, wij beperken ons tot de kern en de hoofdlijnen (die van toepassing zijn). Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat een waardering geld kost, maar voor de ondernemer worden op deze manier wel de essentialia wel behandeld en besproken.


Op zoek naar een second opinion? Dat is ook mogelijk!

Het laten toetsen van een waardering, ontvangen van een andere Corporate Finance expert, kan bij JM Partners! Het komt vaak voor dat een koper of verkoper een second opinion wil. JM Partners voert deze opdracht dan uit vanuit een kritische opbouwende invalshoek, daarbij proberen we oplossingen aan te dragen die beide partijen bij elkaar brengen. 


Meer informatie over bedrijfswaardering in Breda?

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over of rondom een bedrijfswaardering in Breda kunnen beantwoorden? Of wilt u graag een bedrijfswaardering laten uitvoeren? Wij komen graag met u in contact!

JM Partners is te bereiken via de mail: info@jmpartners.nl. Liever direct contact? Bel ons!

Wilt u zelf de waarde van uw bedrijf bepalen?

Onze waardering checklist geeft u houvast en een duidelijk overzicht van de belangrijke onderwerpen!

Vraag nu de waardering checklist aan

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld