Due Diligence Amersfoort

Staat u op het punt om een onderneming in Amersfoort of omgeving over te nemen? Weet u 100% zeker dat u alle risico's en informatie in kaart heeft gebracht en dat deze informatie op waarheid getoetst is? Een due diligence onderzoek is een essentiële stap in het overnameproces van een onderneming in Amersfoort. Dus wilt u alle risico's in kaart hebben? Laat een due diligence onderzoek uitvoeren over de onderneming in Amersfoort door de specialisten van JM Partners.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Het nut van een due diligence onderzoek in Amersfoort

Tegenwoordig worden steeds meer (kleine en grote) bedrijven geconfronteerd met overnames of fusies. Deze ontwikkeling zorgt voor een stijgende behoefte aan adviseurs en deskundigheid. Vaak zijn, in het verleden, synergetische voordelen bij fusies en/of overnames te rooskleurig ingeschat. Nadelige effecten zoals cultuurverschillen, bleken achteraf groter dan gedacht. Om deze problemen en tegenslagen te voorkomen is een due diligence onderzoek essentieel voor de ter overname onderneming in Amersfoort of omgeving. Door het zorgvuldig omgaan met de beschikbare informatie kan er gekeken worden naar de risico's en de eventuele 'lijken in de kast'. Dit kan meegenomen worden in de onderhandelingen met de verkopende partij. JM Partners beschikt over ervaren specialisten die u hierbij kunnen helpen.

JM Partners; jarenlange ervaring met due diligence

Het uitvoeren van een due diligence onderzoek is een zorgvuldig proces en vergt up-to-date specialistische kennis. De adviseurs die werkzaam zijn bij JM Partners beschikken over jarenlange ervaring en kunnen daarom correcte en betrouwbare uitspraken doen. Na het uitvoeren van een due diligence onderzoek, komt u niet meer voor verrassingen te staan na het overnemen van een overneming in Amersfoort.

Voor extra/aanvullende informatie over due dilligence verwijzen we u graag door naar het boekje 'Due Diligence, het proces, de aandachtspunten en het belang' dat door JM Partners is uitgebracht. U kunt dit boekje vrijblijvend via onderstaande knop.

Download het due diligence handboek

Due Diligence onderzoek uit laten voeren in Amersfoort?

Wenst u meer informatie over het laten uitvoeren van een due diligence onderzoek voor een onderneming in Amersfoort? Of wilt u algemene aanvullende informatie? Wij verzoeken u contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@jmpartners.nl of via het telefoonnummer 076 – 887 00 01. Wij staan u graag te woord.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld