Een onderneming in Den Haag op het oog om over te nemen? Weet u dan zeker dat u alle risico's hebt bekeken zodat u niet voor verassingen komt te staan? De specialisten van JM Partners kunnen u hiermee helpen! Wij voeren voor u een due diligence, ofwel boekenonderzoek, uit zodat u niet voor verassingen komt te staan. Dit onderzoek is essentieel in het overnameproces van een onderneming!

Download onze Due Diligence handleiding voor meer informatie
De risico's en informatie van de beoogde onderneming volledig in kaart gebracht

Weet u dan zeker dat u volledig op de hoogte bent van alle 'ins en outs' van de beoogde onderneming? Laat ons u hiermee helpen! De specialisten van JM Partners zorgen dat u niet voor verassingen komt te staan, door het uitvoeren van een due diligence onderzoek. Op deze manier brengen wij alle risico's en informatie in kaart, zodat u optimaal de onderhandeling in kan gaan. De specialisten van JM partners zullen alle benodigde informatie verzamelen en toetsen met betrekking tot de beoogde Haagse onderneming. Op deze manier voorkomt u dat er later 'lijken uit de kast komen vallen', een fenomeen wat wij helaas regelmatig nog zien in overnameprocessen van ondernemingen. De specialisten van JM Partners richten zich voornamelijk op de risico's van een overname, zodat er gekeken kan worden of er op de korte termijn punten zijn die een mogelijke deal in de weg zouden staan.

Wat is een Due Diligence onderzoek precies?

Het uitvoeren van een kwalitatief goed due diligence onderzoek, ofwel boekenonderzoek, vereist de nodige deskundigheid. Een due diligence onderzoek is dus een vak apart, iets waar de specialisten van JM Partners jarenlange ervaring mee heeft. Een due diligence onderzoek richt zich op verschillende specificaties van de beoogde onderneming, zoals:

  • De financiële positie van de onderneming
  • De commerciële positie van de onderneming
  • De fiscale status van de onderneming
  • De juridische aspecten van de overname
  • Verschillende milieu aspecten van het productieproces

Door al deze aspecten nauwkeurig te onderzoeken, heeft u als potentiële koper sterke feiten in handen om de beste deal uit het vuur te slepen. Een due diligence onderzoek waarborgt voor de koper tevens toegevoegde waarde bij de te nemen beslissingen en een actielijst van aandachtspunten na de overname.

Wij verwijzen graag naar het boekje "Due Diligence, het proces, de aandachtspunten en het belang" dat door JM Partners is uitgebracht. U kunt dit boekje vrijblijvend hier downloaden.

Due Diligence in Den Haag uitvoeren?

Wenst u meer informatie over het laten uitvoeren van een due diligence onderzoek voor een onderneming in Den Haag? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@jmpartners.nl of via het telefoonnummer 076 – 887 00 01. Wij staan u graag te woord.

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Bel mij terug

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie?
Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.

Telefoonnummer achterlaten