Gerben van der Harst

Associate Partner

Gerben van der Harst is afgestudeerd in de bedrijfseconomie aan de universiteit van Tilburg. Na zijn studie nam hij het familiebedrijf in het bedrukken van glaswerk over van zijn vader. In 1998 verkocht hij een deel van dit bedrijf aan een strategische koper. Drie jaar later werd het geheel verkocht aan een private equity partij.

Begin 2003 startte Gerben als directeur van diverse Rabobanken. Vanaf 2011 vervulde hij de rol van directievoorzitter bij Rabobank Amerstreek, regio Oosterhout. Sinds 2020 adviseerde Gerben op zelfstandige basis vooral familiebedrijven. Hij  maakt sinds begin 2023 deel uit van JM Corporate Finance als Associate Partner.

“Privé ben ik een fervent zeiler. Mijn motto is: de wind kun je niet veranderen, wel de stand van je zeilen’. Maak optimaal gebruik van de heersende wind. Soms is daarvoor een koersverandering nodig. Daar ligt een mooie parallel met mijn praktijk waarin ik ondernemers graag help de juiste koers te bepalen. Soms krijgt die koerswijziging vorm door verkoop van het bedrijf, aansluiten bij een strategische partner, doen van een overname, overdracht aan familieleden of sleutelfiguren laten participeren. In al die gevallen is een corporate finance partner aan de zijde van de ondernemer onmisbaar.

Vanuit mijn studie, persoonlijke- en bedrijfservaring ben ik een stevige gesprekspartner voor u als ondernemer. De kans is groot dat ik zelf heb doorgemaakt wat u aan het doormaken bent. Graag deel ik die ervaring met u, zodat u de juiste keuzes maakt passend bij uw behoeften en verlangens. Bel of mail me gerust voor een oriënterend gesprek.”

Collega's van Gerben

Jan van Wijngaarden
Partner/Founder
Bekijk profiel
Michiel Pouwels
Junior Corporate Finance adviseur
Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld