Jorn de Brouwer

Corporate Finance adviseur

Sinds maart 2020 is Jorn de Brouwer werkzaam voor JM Corporate Finance als junior adviseur. In augustus 2019 is hij afgestudeerd als Master of Science in Finance aan de Tilburg University te Tilburg. Voor het behalen van de master in Finance heeft hij de bachelor Bedrijfseconomie aan de Tilburg University afgerond.

“Tijdens mijn studie ben ik voornamelijk enthousiast geworden over de vakgebieden fusies en overnames en de waardering van bedrijven. De complexiteit en de dynamiek die komt kijken bij onder andere de aan- en verkoop van een bedrijf zorgen voor een uitdagend proces. Daarnaast vereist het werk een combinatie van analytische, sociale en commerciële vaardigheden, wat het uitdagend en afwisselend maakt. Bovendien geeft het helpen/begeleiden van ondernemers mij enorm veel energie en voldoening.

Het werken binnen een kleinere organisatie spreekt mij erg aan omdat de rol van de ondernemer centraal staat gedurende het gehele traject, de lijntjes kort zijn en er veel mogelijkheden zijn wat betreft begeleiding en ontwikkeling. Er wordt voornamelijk gewerkt met ondernemingen in het MKB waarbij het gevoel en de mening van de ondernemer een belangrijke rol spelen, wat het werk persoonlijk maakt”

Collega's van Jorn

Rob van Oosterhout
Corporate Finance adviseur
Bekijk profiel
Bryan van Nunen
Werkstudent
Bekijk profiel
Jan van Wijngaarden
Partner/Founder
Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld