Michiel Pouwels

Junior Corporate Finance adviseur

Michiel Pouwels heeft in november 2022 de Master of Science in Finance afgerond aan de Tilburg University. Na het behalen van zijn diploma is hij direct begonnen als Junior Corporate Finance adviseur in Eindhoven. Zijn start op 1 december bij JM Corporate Finance te Breda betekent een verdere verdieping in het M&A vak en met zijn achtergrond en motivatie is Michiel een mooie aanvulling op het JM team. Met zijn due diligence ervaringen kon hij meteen aan de slag met een boekenonderzoek bij een grote transportonderneming.

“Tijdens het doorlopen van mijn vooropleiding (Finance & Control aan de Avans Hogeschool) is de interesse in de corporate finance wereld ontstaan. Het vooruit kijken en bijstaan van de ondernemer om gezamenlijk een mooi doel te realiseren is hetgeen wat mij het meest aanspreekt. Ik heb al een aantal mooie trajecten mogen doorlopen en kijk vooral uit naar hetgeen de toekomst bij JM nog gaat brengen.”

Michiel woont in Breda en is een groot voetbal fan. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te tennissen, te skiën of om mooie reizen te maken met familie en vrienden.

 

Collega's van Michiel

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld