Rob van Oosterhout

Corporate Finance adviseur

De afgelopen 12 jaar ben ik werkzaam geweest bij allereerst een accountantskantoor (7 jaar) en vervolgens bij een administratie- advieskantoor (5 jaar). Hier heb ik ruime ervaring op kunnen doen binnen de accountancybranche en bij veel bedrijven in de spreekwoordelijke keuken kunnen kijken.

Ik heb Accountancy gestudeerd aan Avans (+) te Breda en daarnaast de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB FJ) eind 2018 afgerond.

Al die tijd heb ik ook interesse gehad in bedrijfsadvies/bedrijfsadvisering, omdat ik het meeste energie haal uit werkzaamheden waarbij je iets samen voor elkaar krijgt, met de focus op de toekomst. De overnamebranche heeft mij altijd erg aangetrokken omdat het een dynamische wereld is, waarbij je als adviseur een grote rol kan spelen op verschillende vlakken. Samen op zoek naar de juiste en beste oplossing!   

Bij JM Corporate Finance heb ik een werkgever gevonden, waarbij ik mijn werkzaamheden en mijn rol als adviseur kan gaan ontwikkelen en als volwaardige Corporate Finance Adviseur inzetbaar ben. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om bezig te zijn met commerciële activiteiten en hecht ik waarde aan positiviteit en ben ik een echte teamplayer. Ik ben woonachtig in Hoeven, samen met mijn vrouw en 2 dochters. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, ben ik fanatiek met hardlopen en geniet ik van lekker eten en drinken met familie en vrienden.

 

Collega's van Rob

Michiel Pouwels
Junior Corporate Finance adviseur
Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld